Kom godt fra start

Nyhed

Kom godt fra start

Er du terapeut i kommunen, tekniker på depotet, el-scooter-bruger eller er du på anden vis i kontakt med vores el-scootere?
Så kan denne brochure være det ideelle redskab til at vejlede og rådgive el-scooter-brugerne på bedst mulig vis.
Kom godt fra start med din nye el-scooter

Kom godt fra start med den nye el-scooter

Ny brochure, der skal hjælpe vores el-scooter-brugere til at finde information og svar på de mest stillede spørgsmål ift. vedligehold, forsikring, vejhjælp m.m. 
 
Er du terapeut i kommunen, tekniker på depotet m.m. kan du med brochuren eller et link til vores hjemmeside hurtig og let guide borgerne til, hvor de finder svar på de mest stillede spørgsmål om deres el-scooter. Formålet med denne brochure er at levere klare, præcise og opdaterede informationer, der kan behjælpelig i arbejdet med at vejlede og rådgive borgerne bedst muligt.

Hver afsnit er udformet med henblik på at dække specifikke emner, der er relevante for de fleste el-scooterbrugere. Brochuren er struktureret i et klart og overskueligt layout med letlæselige afsnit og klare overskrifter, der gør det nemt for læserne at navigere og finde de oplysninger, de har brug for.

Derudover indeholder brochuren også links til website og andre værktøjer, som borgere kan finde nyttige og bruge til at få yderligere information. 
Brochure kan anvendes og være nyttig i forskellige sammenhænge, hvad enten det er, som reference under konsultationer, som informationsmateriale til at dele med kolleger eller som et værktøj til at støtte borger.

Vi forventer at brochuren bliver et værdifuldt redskab for både fagfolk og borgere og vil bidrage til bedre informering og rådgivning.

Klik for at se brochuren