ISA ståløfter - enkel og sikker forflytning fra siddende til stående

Nyhed

ISA ståløfter - enkel og sikker forflytning fra siddende til stående

Stålifte er et af de mest anvendte hjælpemidler til ældre og er ofte det foretrukne hjælpemiddel til forflytning, når brugeren har en rimelig standfunktion og blot ønsker støtte til forflytningerne – for eksempel fra seng til kørestol. Læs mere om vores sikre ISA stålift i denne artikel.
ISA PLUS LIFESTYLE FOTO

Stålifte er et af de mest anvendte hjælpemidler til ældre og er ofte det foretrukne hjælpemiddel til forflytning, når brugeren har en rimelig standfunktion og blot ønsker støtte til forflytningerne – for eksempel fra seng til kørestol, men kan selvfølgelig anvendes til andre forflytninger til/fra de fleste hjælpemidler.
Invacare ISA stålift er en mobil ståløfter, der aflaster personalet i det daglige arbejde og giver sikre forflytninger, hvor brugeren inddrages på en sikker og tryg måde.

Isa ståliftFlere funktioner i ISA stålift sikrer, at brugeren kan foretage sikre forflytninger og anvende ståliften i en længere periode inden der skal anvendes andre hjælpemidler som for eksempel loftlift eller personlift. Funktionerne der sikrer inddragelse og tryghed er blandt andet:

  • Special designet løftebøjle med vinklede anatomiske greb
  • Soft-touch materiale der stimulerer grebet hos brugeren
  • Indstillelig knæpude med mulighed for sikkerhedsstrop
  • Flere forskellige udformninger på fodplade, tilpasset højden på brugeren
  • ikker hælstøtte på fodplade
  • Længdeindstillelig løftebøjle med et-grebs justering 

Et bedre arbejdsmiljø med stålift

Invacare ISA stålift er udviklet af terapeuter og designere hos Invacare, hvor arbejdsmiljø og den daglige anvendelse af ståliften har været i stor fokus. Det ses for eksempel udtrykt ved den veldimensionerede skubbebøjle, der er placeret i den helt rigtige højde og giver flere muligheder for et godt og sikkert greb, når der skal manøvreres med ståliften.
Invacare’s gode erfaringer fra vores populære personlift Birdie er videreført til vores ISA stålift, hvor der blandt andet anvendes de samme hjul. Disse hjul er specielt udviklet til personløftere og udmærker sig særligt med en lav rullemodstand og en god bremsefunktion.

Læs mere og download information om ISA Plus ståliften her.

Vælg dit favoritsejl til ISA stålift

Opstisling ståsejl anvendeleTil anvendelse med ståliften anbefaler vi vores Optisling ståsejl, der fungerer særlig godt sammen med denne og desuden er udstyret med sikkerhedsbælte og antiskrid-materiale som modvirker at løftesejlet glider op i armhulerne.
Invacare ISA stålift kan anvendes med alle almindeligt forekommende løftesejl til ståløftere, der er konstrueret med løkkefastgørelse og i det hele taget har en udformning som ståsejlet i vores Optisling sortiment.

Læs mere og download information om vores Optislings sejlprogram her