Husk vores store udvalg af Alber hjælpemotorer - designet til at lette hverdagen

Nyhed

Husk vores store udvalg af Alber hjælpemotorer - designet til at lette hverdagen

Med en Alber hjælpemotor kan man føle sig fri.
Fri til at komme ud, fri til komme rundt på egen hånd og fri til at klare de daglige gøremål.
Invacare hjælpemotorer / Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder fx el-kørestole, TDX SP2, Alber, hjælpemotor, flex3 ryg, siddestilling, positionering, trykaflastning, hjælpemidler til ældre og handicappede

Som kørestolsbruger er man ofte udfordret på en eller flere punkter i den daglige tilværelse i hjemmet, på at komme rundt eller i forbindelse med at passe uddannelse eller arbejde.
Med den rette hjælpemotor bliver hverdagen mindre udfordrende, og der bliver mere energi og overskud. 

Alber hjælpemotorer gør en forskel i forhold til

  • Hvor man kan køre
  • Hvornår man kan køre
  • Hvor ofte man kan køre
  • Hvor langt man kan køre

Hjælpemotorerne findes i flere varianter og kan vælges som brugerbetjent eller hjælperbetjent, eller til begge funktioner, afhængig af ønsker og behov.

Invacare hjælpemotorer / Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder fx el-kørestole, TDX SP2, Alber, hjælpemotor, flex3 ryg, siddestilling, positionering, trykaflastning

Mange anvendelsesmuligheder

Alber hjælpemotorer er til stor hjælp både i hjemmet, ved indkøb, på arbejdet, på ferie osv.

Alle Alber hjælpemotorer har et smart og praktisk design, og de kan anvendes sammen med alle typer manuelle kørestole, herunder aktive, mellemaktive og komfortkørestole.
 

Invacare hjælpemoterer / Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder fx el-kørestole, TDX SP2, Alber, hjælpemotor, flex3 ryg, siddestilling, positioneringForebyggende egenskaber

Som kørestolsbruger er det vigtigt at passe på sig selv i god tid og helst ikke vente til det er for sent. Alber hjælpemotorer har mange gode og forebyggende egenskaber:

  • Bedre ergonomi
  • Forebyggelse af slidtage og smerter
  • Mindre belastning -> Mindre restitution
  • Skåner skuldre, arme og håndled – hos såvel bruger, som hos plejepersonale og familiemedlemmer
     

Montering

Påmontering af Alber hjælpemotorer kræver kun minimal tilpasning af den manuelle kørestol. Alle hjælpemotorerne monteres ved hjælp af små diskrete beslag, og de kan hurtigt og let påmonteres og tages af igen efter behov.

Invacare hjælpemoterer / Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder fx el-kørestole, TDX SP2, Alber, hjælpemotor, flex3 ryg, siddestilling, positionering, trykaflastning, hjælpemidler til ældre og handicappede

Invacare hjælpemoterer / Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder fx el-kørestole, TDX SP2, Alber, hjælpemotor, flex3 ryg, siddestilling, positioneringAlber og flytransport

Alber hjælpemotorer kan tages med på tur og på ferie. I forbindelse med flyrejser kan man, her på hjemmesiden, hente et batteri-certifikat, der fungerer som dokumentation for, at Alber batterierne overholder flyselskabernes krav til batterier, der skal med på flyturen.

Vil du vide mere om Invacare hjælpemotorer?

Invacare tilbyder flere muligheder for enten brugerbetjente eller hjælperbetjente hjælpemotorer, som tilgodeser vidt forskellige behov. 
Hjælpemotorerne kan enkelt monteres på manuelle kørestole af forskellige typer; aktive, mellemaktive og komfortkørestole. 
Det kan være kørestole som fx Küschall, Rea Spirea4NG eller Rea Azalea – eller andre kørestolsmodeller på markedet. 
Du kan læse mere om Invacare hjælpemotorer her. Du er også meget velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent, eller du kan kontakte Invacares kundeservice og få svar på dine spørgsmål.

Invacare hjælpemoterer / Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder fx el-kørestole, TDX SP2, Alber, hjælpemotor, flex3 ryg, siddestilling, positionering, trykaflastning, hjælpemidler til ældre og handicappede