Få hurtigt nyt på de sociale medier!

Nyhed

Få hurtigt nyt på de sociale medier!

Vores hverdag er fyldt af aktiviteter, ideer, produkter og historier, og der er altid mange ting at følge med i her på vores hjemmesider. Og netop derfor, finder du os også på flere sociale medier: Facebook, YouTube, Instagram og LinkedIn - De 4 kanaler sikrer dig seneste nyt nemt og hurtigt!

Følg os og vær opdateret 

 Facebook
På vores Facebook-side poster vi stort som småt om vores gøren og laden. Her kan du følge os på nærmeste hold, se spændende nyheder, læse artikler, se små videoer, deltage i konkurrencer og meget mere.

 YouTube
På vores YouTube-kanal kan du se videoer omkring alt lige fra tips og tricks, inspirationsvideoer samt vejlednings- og monteringsvideoer og information om produktnyheder.

 Instagram
Vores Instagram-profil er vores "inspirations-hjørne". Her kan du finde inspiration og se flotte fotos af vores produkter, og se hvordan produkterne bliver brugt "ude i den rigtige verden".

 LinkedIn
Vores LinkedIn side er Europæisk og dækker hele Invacare Europe. Her kan du finde seneste nyt om vores produkter, herunder kliniske studier, information om certificeringer mm. Det er også her, vi annoncerer nye jobtilbud, såvel danske som Europæiske. Endelig skriver vi også lidt om vores oplevelser på diverse events og messer, og hvad vi ellers mener, kan være interessant for kunder og samarbejdspartnere.
 
Vi svarer på e-mails, lægger videoer og billeder ud og gør i virkeligheden alt det, "som man nu gør" på og med de sociale medier. Så vil du følge med live, så "like" os på Facebook og følg os på YouTube, Instagram og LinkedIn.