Er din rollator klar til sommerens gåture?

Nyhed

Er din rollator klar til sommerens gåture?

Solen skinner og det er måske på tide med et sommereftersyn af din rollator. Det er altid en god ide at kigge hjul og bremser igennem, inden du går ud og nyder det gode vejr. Opdager du løse eller ødelagte dele, skal du måske kontakte din lokale hjælpemiddelafdeling, hvis du ikke selv kan udbedre det. Men gør det inden det er for sent!
Jazz forår

Solen skinner og det er måske på tide med et sommereftersyn af din rollator.
Hvis du har en rollator, der har stået ude hele vinteren eller ikke har været i brug i nogen tid, skal du foretage et ekstra check, inden du kører ud i det gode vejr:

  • Sørg for, at alle dele er hele uden revner eller buler.
  • Kontroller at rollatoren køre let og stabilt, og at alle skruer og justeringsdele er tilstrækkelig fastspændt.
  • Kontroller at bremserne fungerer, både parkeringsbremsen og funktionsbremsen.
  • Inspicer hjulene, så de er stabile og ikke beskadiget samt at dækkene ikke er slidte.
  • Sørg også for at kontrollere, at der ikke er hår eller snavs i hjul og lejer.
  • Kontroller at skubbehåndtagene er sikre og sidder i den rigtige højde 

Rengøring

Rollatoren bør rengøres jævnligt for at sikre en god holdbarhed og ikke mindst din egen sikkerhed. I det daglige kan din rollator blot rengøres med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel, hjulene kan rengøres med en børste, - dog ikke en stålbørste. Hvis du bruger højtryksspuler, må du ikke lede strålen mod lejerne, drænhullerne eller etiketterne. Tør rollator grundigt, når du er færdig med at vaske den.
Hvis du har brug for reservedele eller andet tilbehør, må du kontakte din lokale hjælpemidddelafdeling eller en konsulent i dit område.

Du kan finde din lokale konsulent her

Et bredt sortiment

Vi har et bredt sortiment af ergonomiske rollatorer til brug både indendørs og udendørs. Alle produkterne er af bedste kvalitet således, at du kan føle dig tryg. Altid med et komfortabelt sæde og behagelige greb, som giver muligheden for en opret og sikker gang. Desuden tilbydes et stort tilbehørsprogram kompatibelt mellem mange af rollatorerne, hvilket giver fleksible muligheder. Se alle vores Dolomite rollatorer her