Det vigtige kram fra innovativt hjælpemiddel

Nyhed

Det vigtige kram fra innovativt hjælpemiddel

Soft Tilt giver bedre søvn for brugere med kognitive udfordringer og aflaster derved personalet
Invacare, Soft Tilt, teknologiske hjælpemidler

Vi ved alle, at tryghed og kram i visse situationer kan være yderst vigtige for ens velbefindende. Lidt mere usædvanligt er det dog, at krammet gives af et velfærdsteknologisk hjælpemiddel, og derved er med til at skabe bedre søvn og tryghed for brugere, som allermest trænger til det. 

Invacare, Soft Tilt, teknologiske hjælpemidlerNy artikel fra CareTech 

CareTech er netop nu ude med en artikel om dette emne. CareTech henvender sig til de professionelle brugere, beslutningstagere, udviklere og specialister, som arbejder med velfærdsteknologi i Danmark, hvor de skriver om de digitale og teknologiske løsninger, der imødekommer det voksende behov for hjælpemidler til sundhed, pleje, omsorg og selvhjulpenhed. 

Du kan se hele artiklen på dette link (kræver abonnement)  
https://pro.ing.dk/caretech/artikel/den-velfaerdsteknologiske-krammer-b…

Den kognitive kapacitet halveres ved dårlig søvn

Artiklen omhandler brug af Soft Tilt til at skabe en bedre søvn for brugere med kognitive udfordringer, hvor det udover at skabe mere livskvalitet også er med til at spare medarbejderressourcer. 

Flere kommuner er i gang 

Flere kommuner har allerede implementeret eller er ved at implementere Soft Tilt, hvor det velfærdsteknologiske produkt anvendes til at trykaflaste, skabe tryghed eller som forflytningshjælp. Du kan læse meget mere om Soft Tilt her.

Invacare, Soft Tilt, teknologiske hjælpemidlerOplev Soft Tilt på årets Health & Rehab messe 

Kom og mærk den fantastiske fornemmelse af et godt og trygt kram på dette års Health & Rehab messe, hvor vores dygtige konsulenter fortæller mere om automatisk trykaflastning, færre forstyrrelser om natten og hjælp til forflytninger ved anvendelse af Soft Tilt.  

Messen foregår den 23-25. maj 2023, og det er ganske gratis at besøge Health & Rehab. Registrer dig på dette link og få gratis billetter.
Læs også mere om messen og det spændende program på Health & Rehab's hjemmeside

Vi glæder os til at se dig !    
 

Invacare, Soft Tilt, teknologiske hjælpemidler