Vi gør det svære madrasvalg lettere på vores webinar om skum- og hybridmadrasser

Nyhed

Vi gør det svære madrasvalg lettere på vores webinar om skum- og hybridmadrasser

Til september afholder vi vores nye webinar: Trykaflastning med højkvalitetsskum- og hybridmadrasser. På webinaret gennemgås blandt særlige risiko-områder jf. EPUAP's guidelines og vi giver gode råd om valg af madras til den enkelte borger.
Softform Premier Active 2 rx

D. 27 og 28 september 2021 afholder vi vores nye webinar: Trykaflastning med højkvalitetsskum- og hybridmadrasser. Her belyser vi tendenserne inden for trykaflastning med højkvalitetsskum- og hybridmadrasser, herunder gode råd til madrasvalg og særlige risiko-områder jf. EPUAPs guidelines.

Højkvalitetsskum- og hybridmadrasser

Mange nye og forbedrede materialer, og sammensætningen af disse i forskellige madrastyper, er i dag en realitet og det kan gøre det sværere, at vælge den rigtige madras til borgeren.
På vores kommende webinars om madrasser får du gode værktøjer på hånden og mere viden om produkterne, som kan anvendes i praksis efterfølgende. På webinaret gennemgås blandt andet EPUAP's guidelines og vi ser på hvordan disse guidelines efterleves i de forskellige madrastyper og giver gode råd om valg af madras til den enkelte borger.

Der er rig mulighed for, undervejs i webinaret, at stille spørgsmål og deltagerne får desuden tilsendt Invacares Clinical Guide i elektronisk format efter webinaret.

Forside klinisk guide tryksår

Læs mere om webinaret her.

Det praktiske

Vi afholder vores webinar Trykaflastning med højkvalitetsskum- og hybridmadrasser to gange, og du kan således enten deltage mandag d 27/9-21 Kl. 14:00-14:45 eller tirsdag d 28/9-21 kl. 10:00-10:45.

Webinaret afholdes på dansk ved produktchef Per Kreuz og konsulent Claus Nielsen.
Webinaret varer ca. 30 minutter. Vi afsætter 45 minutter til webinaret, heraf vil de sidste 15 minutter være til spørgsmål og kommentarer.

Blå knap tilmeld dig