Alber e-fix E35/E36 -To kørestole i en

Nyhed

Alber e-fix E35/E36 -To kørestole i en

Når man kombinerer sin manuelle kørestol med en E-fix hjælpemotor fra Alber, får man to kørestole i en. Brugeren kan frit vælge mellem om han eller hun vil køre sin kørestol på traditionel vis, eller ønsker hjælp fra hjælpemotorerne. Læs mere om hvordan dette fungerer i denne artikel.
Alber e-fix hjælpemotor på manuel kørestol ved strand på bro

Den elektriske Alber E-fix E35/E36 hjælpemotor er en kompakt og praktisk løsning, der gør det muligt for kørestolebrugere, at være selvhjulpen i deres manuelle kørestol i længere tid.
Alber e-fixDen kompakte og smarte E-fix kan nemt anvendes både inde og ude, og brugeren kan derfor have sin manuelle kørestol med de fleste steder. Med E-fix bliver den manuelle kørestol hurtig og let til en elektrisk kørestol med joystickbetjening, farvedisplay, et kraftfuldt batteri og hjul med integreret motor og bremse. Motorerne er støjsvage og kan frikobles, så brugeren ikke oplever ekstra modstand fra motorerne, når kørestolen køres manuelt.
E-fix kan hurtig og let tages af og transporteres i en almindelig personbil. Således kan e-fix også anvendes i sommerhuset, på ture og på ferier.

E-fix kan monteres på langt de fleste manuelle kørestole, og dermed kan brugeren bevare friheden og de fordelene, der er ved en manuel kørestol i længere tid. Den smarte joystick er let at overskue og betjene, og det er udstyret med 3 forskellige standard køreprofiler.
E-fix findes i to modeller E35 og E36. Den væsentligste forskel på E35 og E36 er ift. max. brugervægt, der er på hhv. 120 kg og 160 kg.

Unik ledsagerstyring

Alber e-fix begeleidersbedieningSom option kan der monteres en intuitiv ledsagerstyring sammen med E-fix, der ud over at kunne køre og bremse kørestolen, også gør det nemmere for ledsageren at dreje og manøvrere kørestolen. Sensorer i håndtaget sikrer, at kørestoles kan styres med et minimum af kræfter. Det er enkelt og hurtigt at skifte mellem joysticket og ledsagerstyringen.

Mobility App

Alber e-fix app

Udover de indstillinger og oplysninger, der kan foretages og læses via displayet på joysticket, tilbyder Alber også en gratis App til E-fix. Dette giver brugeren mulighed for at udlæse forskellige ting til egen smartphone via Bluetooth, såsom batteriniveau, resterende batterikapacitet, indstillet køreprofil, gennemsnitshastighed, tilbagelagt afstand mm. Appen er et tilvalg og ikke en nødvendighed, for at have glæde af e-fix hjælpemotoren.

Vil du vide mere?

Alber E-fix understøtter en aktiv livsstil ligesom Invacares andre hjælpemidler til handicappede og ældre borgere. Find mere information om E-fix og vores andre Alber motorer her.

Vil du booke en demo af Alber e-fix, kan du gøre det her.