Aktivitet og trykfordeling med Küschall Compact 2.0

Nyhed

Aktivitet og trykfordeling med Küschall Compact 2.0

Kender du vores nyeste højaktive kørestol fra Küschall: Compact 2.0?
Küschall Compact 2.0 er en helt unik sammenklappelig letvægtskørestol i et stærkt og elegant design.
Küschall Compact 2.0

Kender du vores højaktive kørestol fra Küschall: Compact 2.0?
Küschall Compact 2.0 er en helt unik sammenklappelig letvægtskørestol med et smart og kompakt udseende. Rammen er udformet med en særlig stærk hydroform teknik, som også kendes fra racercykelindustrien.

Compact er fuldstændig fast i konstruktionen af krydset og utrolig stabil – hvilket gør kørestolen meget letkørende, når den er klappet ud! Den sammenklappelige kørestol med køreegenskaber som en fastrammestol.
Samtidig kan Compact vælges enten i en udgave med faste eller med svingbare benstøtter samt med en masse spændende tilbehør, så den kan tilpasses til de fleste aktive kørestolsbrugere.

Læs mere om Küschall Compact 2.0 her

Küschall med Matrx pudeDeltog du i Invacare webinar omkring Vicair puder og trykaflastning, ved du, at Invacare har flere muligheder for trykaflastende puder, der kan anvendes i højaktive kørestole som Küschall Compact 2.0: fx Vicair Active O2 eller Matrx Libra.

På billedet nedenfor kan du se kombinationen af Küschall Compact og Bodypoint Evoflex samt Matrx Elite E2 dyb, hvilket også kan bidrage til en endnu bedre positionering og støtte, hvis brugeren har behov for dette.

Compact med Matrx

Se mere om Küschall Compact i denne video:

Eller design din unikke version af Compact 2.0 vha. konfigurationerne på Küschall visualizeren HER