NordBed Kid giver en lettere hverdag

Nyhed

NordBed Kid giver en lettere hverdag

Invacares nye børneseng NordBed Kid er på samme måde som fx hospitalssenge, dynamiske luftmadrasser, kørestole og andre Invacare hjælpemidler udviklet til at dække et eller flere behov hos den enkelte person. Invacare NordBed Kid er en børneseng udviklet specielt til brug af børn med særlige behov i aldersgruppen 3-12 år og er særligt tilpasset netop denne målgrupppe. Vi ser her på nogle af de funktioner, der gør denne børneseng til en af Nordens mest populære plejesenge til børn.
Nordbed Kid børneværelse far og datter

Invacare NordBed Kid er en børneseng udviklet specielt til brug af børn med særlige behov i aldersgruppen 3-12 år og er særligt tilpasset netop denne målgrupppe. Vi ser her på nogle af de funktioner, der gør denne børneseng til en af Nordens mest populære plejesenge til børn.

Sikkerhed

NordBed Kid boks til håndbetjeningBørnesenge-standarden EN 50637:2017 er for nyligt blevet forbedret og indeholder nu flere krav til producenterne der fremstiller børnesenge. En del af ændringerne er målrettet sikkerheden, hvor der nu er endnu strammere krav end tidligere indenfor biokompatibilitet, lågedesign, stabilitet og flere skærpede krav til test for fastklemning. Alle disse ændringer er gennemført for NordBed Kid børneseng og den lever derfor helt op til de skærpede krav i EN 50637:2017

Indbygget centralbremse

Centralbremsen er hyppigt anvendt på de fleste plejesenge og det er da heller ingen undtagelse på vores NordBed Kid børneseng, hvor en central bremsefunktion har følgende fordele i den daglige brug:Nordbed Kid centralbremse

  • Let anvendelse med en fodpedal af bremsefunktion
  • Man sikrer sig at alle sengens fire hjul er bremset
  • Let adgang når plejesengen er placeret op ad en væg
  • Mere rengøringsvenlige hjul

Centralbremsen giver mere sikkerhed for at sengen ikke kan flytte sig, hvis barnet for eksempel vil bruge sengen til at rejse sig eller ved daglig pleje og omsorg. Derfor er central bremsefunktion også inkluderet i standardkonfigurationen på NordBed Kid.

Elektriske liggefladefunktioner

Liggefladen på NordBed Kid er 4-delt og baseret på nye antropometriske data, der giver en mere korrekt opbygning af liggefladens enkeltdele i forhold til barnets størrelse. Liggefladens enkeltdele betjenes via håndbetjeningen hvilket betyder at indstillingen bliver mere præcis og i øvrigt mere let betjent.
Den elektriske indstilling af liggefladen udføres med en håndbetjening og resulterer i, at man til stadighed kan have fuld bevågenhed på barnet imens indstillingen udføres.

Størrelser der er særligt tilpasset børnDacapo kid madras til nordbed kid

NordBed Kid findes i 3 størrelser: Small, Medium og Large og passer derfor til de fleste behov for en børnseseng.
Til sengene findes særligt tilpassede madrasser af koldskum, der sikrer barnet mod fastklemning (testet iht. EN 50637:2017) og til alle låger og sider er det muligt at få polstringer, der beskytter og giver ekstra sikkerhed.

Du kan læse mere om NordBed Kid HER eller kontakte vores konsulenter, hvis du vil vide mere om børnesenge og den nye standard på området