Soft Tilt passer på dig!

Nyhed
1. marts 2019

Soft Tilt passer på dig!

Er hårdt fysisk arbejde med forflytninger, akavede arbejdsstillinger og højt tempo en del af din hverdag? Invacare Soft Tilt systemet aflaster både dig og borgeren, og sikrer dig et langt bedre arbejdsmiljø.

Hårdt fysisk arbejde er en del af manges job, særlig for jer, der dagligt yder velfærd til borgere og patienter. Med Soft Tilt kan du skabe et bedre arbejdsmiljø for dig selv samtidig med, at din borger vil opleve øget tryghed, roligere søvn, bedre trykaflastning og højere komfort.

Invacare Soft Tilt

Soft Tilt er et elektrisk tilbehør til SB755 plejesengen som er designet til at følge liggefladens bevægelser på SB755. Soft Tilt har 2 længdegående vinger/sider, der er koblet til et elevationssystem, således at liggefladen og den overliggende madras kan vinkles fra 0 og op til 60 grader i breddeaksen. Dette unikke koncept anvendes til kontinuerlig trykaflastning hele døgnet, samt som et effektivt hjælpemiddel til forflytninger af den sengeliggende borger. Soft Tilt kan også med fordel anvendes som hjælpemiddel til demente borgere, som har problemer med uro, når de ligger i sengen. Soft Tilt tilbyder optimal aflastning for både borger og plejepersonale.

5 arbejdssituationer hvor Soft Tilt vil gøre en stor forskel for dig:

  1. Sejlpålægning
  2. Hjælp til påklædning
  3. Hjælp til personlig pleje af den sengeliggende borger
  4. Hjælp til ind- og udstigning
  5. Erstatter regelmæssig repositionering af borger

Hvad siger dine kollegaer om Soft Tilt?

Rikke Augustinus - Udviklingskonsulent samt Jane Beldringe, Forflytnings- og teknologivejleder begge tilknyttet Kolding kommune, har igennem de seneste 2 år medvirket i afprøvningen af Invacare Soft Tilt.
Soft Tilt konceptet var helt nyt for både Rikke og Jane. Men Soft Tilt’s evne til at understøtte forflytninger, kontinuerligt trykaflaste og samtidig berolige ængstelige og smertepåvirkede borgere, gjorde både Rikke og Jane interesserede i en afprøvning.
I samråd med Gitte Meyer Larsen, chef for Plejehjem i Kolding kommune, aftalte man derfor at afprøve Soft Tilt.
Siden har adskillige borgere i Kolding kommune haft stor glæde af Soft Tilt. Forflytnings- og teknologivejleder Jane Beldringe udtaler: ”Det er især ”krammet” og ”vippe” effekten og den udtalte beroligende effekt Soft Tilt tilbyder - der gør lykke”
 
Trykaflastning, programmerbart venderegime, lejring og forflytning uden at belaste personale og borger er veldokumenteret i praksis og i internationale studier.
Er du interesseret i flere lokale cases?

Må vi komme og præsentere Soft Tilt?

Med andre ord så kan vi hos Invacare dokumentere, at Soft Tilt vil tilføre en arbejdsmiljømæssig forbedring og forskel i din hverdag. Undgå de tunge vendinger og forflytninger og lad vores innovative Soft Tilt løse arbejdsopgaven for dig og borgeren. Vi ved, at der kan være langt fra ord til handling, og det vil vi gerne undgå. Derfor vil vi gerne have lov til at komme forbi og præsentere dig for vores smarte Invacare Soft Tilt koncept. Så, hvis du informerer chefen, samler et par kollegaer og sørger for kaffen, så kommer vores konsulent forbi med Soft Tilt og chokoladekage!
 
Ring på tlf. 3690 0000 eller skriv i dag, så ses vi snart!

Du kan også finde din lokale Invacare konsulent her