Küschall 2.0 - Nyheder i verdensklasse

Nyhed
6. marts 2020

Küschall 2.0 - Nyheder i verdensklasse

Vi er stolte af, at kunne introducere en hel ny verden af manuelle, højaktive kørestole fra Küschall.
Vores nye serie Küschall 2.0 byder på uforlignelig styrke, elegance, ikonisk design, forbedret ergonomi og de bedste køresegenskaber. Oplev verdensnyhederne nu!

Vi er stolte af, at introducere en hel ny verden af manuelle, højaktive kørestole fra Küschall. Den nye portefølje af Küschall 2.0 kørestole byder på uforlignelig styrke, elegance, ikonisk design, forbedret ergonomi og de bedste køresegenskaber!
Nedenfor præsenterer vi verdensnyhederne Küschall K-Series 2.0 og Küschall Champion 2.0 

UNLIMIT YOUR WORLD!

Hos Invacare bestræber vi os på at tilbyde de bedste løsninger og vores nye 2.0 Küschall stole er designet til, at giver de bedste forudsætninger for et aktivt liv uden begrænsninger. Vi tror på, at et aktivt liv er opnåeligt, hvis du har modet til at gå efter det – og at den rette kørestol, kan give dig selvtillid og gåpåmod til ikke at give op, når du møder modgang. Vi er fast besluttede på, at din Küschall kørestol skal være den bedste partner i din hverdag!

Hydroform styrke

Hele 2.0 serien fra Küschall anvender den anerkendte design- og produktionsteknologi ”Hydroforming”. En teknologi, der gør det muligt at forme aluminiumsrør til lette og langt stærke designelementer, med en ekstremt stærk og stiv konstruktion. Processen består i, at røret formes ved hjælp af vandtryk indefra. Hydroforming teknologien har betydet, at vi  i udviklingen af Küschall 2.0 stolene, har kunne udvikle komplekse former, der er stærkere, lettere og mere stive end konventionelle kørestolestel.
De hydroforme rør fungerer også som integrerede, ergonomiske greb ved knæknækket øverst ved sædet og giver mulighed for at bruge chassiset som støttepunkter i forbindelse med forflytninger eller når siddestillingen i kørestolen skal ændres fx for at lette trykket på bagdelen.

K-series 2.0

Det unikke og alsidige sædemodul kan tilpasses uafhængigt af selve chassiset og er fuldt ud justerbart, så det er nemt at justere. Uanset om der er brug for en mere stabil position eller mere avancerede køreegenskaber, kan K-Series tilpasses, så den matcher brugerens ønsker og livsstil. Med en Küschall K-series 2.0, er der mange muligheder, og samtidigt er der enkelt at konfigurere kørestolen ned til mindste detalje således, at både kravene til siddestilling, ergonomi, funktionsniveau og designkrav mødes.

Champion 2.0

Den foldbare Champion 2.0 er den perfekte aktive kørestol til en hverdag med fart på. Champion tilbyder de bedste egenskaber som ved en helt fast kørestol med gode køreegenskaber kombineret med mulighederne og fleksibiliteten ved en sammenklappelig kørestol.
Som tilvalg kan Champion konfigureres med optionen SK (Schweizer Kniv-foldning), der gør Champion superkompakt, idet forrammen og forhjul kan foldes ind under sædet, således bliver stolen så lille, at den kan være i en rygsæk – den perfekte ledsager for den rejselystne kørestolsbruger

Design din egen Küschall

I forbindelse med lanceringen af vores helt nye stole, lancerer vi også et nyt online værktøj, der giver dig mulighed for at designe din helt egen Küschall kørestol. Du kan:

  •  Designe og personalisere din nye Küschall kørestol
  • Få oplyst den præcise totalvægt for netop din konfiguration
  • Få detaljeret beskrivelser af alle muligheder og optioner
  • Gemme og dele dit personlige design

Lad os vise dig de nye modeller!

Kontakt din lokale Invacare-konsulent for en aftale om en præsentation af vores nye Küschall 2.0 kørestole.