Kør sommeren i møde med stil og overskud

Nyhed
21. april 2020

Kør sommeren i møde med stil og overskud

Danmark åbner langsomt op igen, og vi kan forhåbentlig se frem til en sommer, der trods tidens forandringer, vil byde på masser af tid med vores venner og familie. Og hvad ville så være federe end at køre de nye tider i møde med stil og kraftoverskud….
Vi giver vores bud på det perfekte match af netop denne kombination her…

Har du set at vi for nyligt har lanceret vores nye serie af aktive manuelle kørestole fra Küschall?
Den helt nye Kûschall 2.0 serien er udviklet med fokus på at kombinere det bedste indenfor ergonomi, styrke, design og funktionalitet. Kûschall 2.0 giver således brugeren de bedste forudsætninger for et aktivt liv uden begrænsninger.
Küschall 2.0 serien er for kørestolsbrugeren, der ønsker frihed til at komme rundt og opleve, og hvor design og funktionalitet også er vigtige parametre.

Kræfter og overskud til hverdagen udfordringer

Desværre skal der nogle gange mere til, for at overkomme hverdagens udfordringer, som ujævnheder, kantstene og bakker eller til at have overskud sidst på dagen. Vi tror på, at et aktivt liv er opnåeligt, hvis man har modet til at gå efter det – og at den rette kørestol og evt. monteret med en stærk hjælpemotor, kan give øget selvtillid og gåpåmod til ikke at give op, når modgang mødes.

Det perfekte match!

Küschall 2.0 serien kan monteres med Smoov hjælpemotorer, der let, diskret og hurtig at montere. Alber Smoov er moderne og smart, men samtidig diskret i designet - nøjagtigt ligesom stolene i  fra Kûschall 2.0 serien.
SMOOV er designet til kørestolsbrugeren, der har er aktiv og travl hverdag hvor hjælpemotoren giver fleksibilitet og gør hverdagen sjovere og mindre fysisk udfordrende. SMOOV er kraftfuld, kan køre med en hastighed på op til 10 km/t og ca. 20 km på en opladning.

For at kunne anvende SMOOV skal der monteretet lille diskret beslag kørestolen, hvori SMOOV monteres hurtigt og let, når man ønsker det.Når brugeren ønsker hjælp, kan SMOOV monteres på få sekunder uden brug af værktøj. Og efterfølgende, når der ikke længere er behov for assistance, kan SMOOV stå til ladning eller ligge klar i bilen til næste gang.
Med SMOOV monteret behøver man ikke at bekymre sig om, at skulle overkomme ujævnheder, kantstene og bakker eller at køre ud på længere strækninger.

Vil du holdes orienteret ? - Tilmeld dig Invacare nyhedsmails her