Invacare ISA Plus - understøtter aktive forflytninger

Nyhed
8. oktober 2019

Invacare ISA Plus - understøtter aktive forflytninger

ISA Plus er resultatet af en produktudvikling, der tager udgangspunkt i mange afprøvninger, flere forskellige forflytningssituationer og mange forskellige brugere og plejere. De alsidige afprøvninger og test har resulteret i en stålift med nye velfærdsteknologiske løsninger, der sikrer en højere grad af aktiv inddragelse af brugeren i forflytningerne.

ISA Plus motiverer til en aktiv forflytning

De fleste af os kender fornemmelsen af et godt og sikkert håndtryk - Det skal føles varmt, trygt og være tilpas fast. Denne sikre og gode fornemmelse kan også overføres til brugen af hjælpemidler til ældre og særligt vigtig er den gode og sikre fornemmelse ved de aktive forflytninger. Brugeren skal føle sig imødekommet, sikker og motiveres til at medvirke ved forflytningen.

På vores ISA Plus stålift har vi, sammen med et af Europas førende designfirmaer, udviklet nogle helt særlige greb, der understøtter håndens ergonomiske evne til at gribe og holde fast. Grebene er placeret forrest på løftebøjlen og de udmærker sig ved at have følgende gode egenskaber:

  • Vinkling på 40 grader, der understøtter håndens og håndleddets anatomi
  • Soft-Touch materiale er varmt at holde på, stimulerer lysten til at gribe og giver samtidigt et sikkert greb
  • Placeret forrest på løftearm tættest på bruger, så brugen bliver let og intuitiv
  • Farven  differentierer sig fra resten af ståliften – signalerende ”det er her, du skal gribe”

ISA Plus stålift er derved et hjælpemiddel, der medvirker til en lettere og bedre forflytning, hvor brugeren i højere grad føler sig som en aktiv del af løftet, til fælles glæde for både selvværdet og et godt arbejdsmiljø omkring forflytning.ISA Plus ståliften understøtter den aktive forflytning og gør det både rart og lettere for brugeren at deltage

ISA Plus ståliften understøtter den aktive forflytning og gør det både trygt og lettere for brugeren at deltage aktivt i forflytningen.

ISA Plus' vinklede greb, i et særligt soft-touch materiale, stimulerer til et godt og sikkert greb

Der er god plads til fingrene på det anatomiske greb og det føles rart og varmt at holde på grebene.

Lad os vise dig de mange fordele

Kontakt din lokale Invacare-konsulent for en aftale om en demonstration af  ISA Plus.

Du finder mere information om vores andre produkter indenfor loftlifte, personløftere (mobile personlifte) og løftesejl her!