Faglig sparring på YouTube - se med her!

Nyhed
30. september 2019

Faglig sparring på YouTube - se med her!

Vores hverdag er fyldt af aktiviteter, ideer, produkter og historier, og der er altid mange ting at følge med i. Netop derfor, finder du os også på flere digitale medier. På vores YouTube-kanal kan du se videoer omkring alt lige fra tips og tricks, inspirationsvideoer samt vejlednings- og monteringsvideoer og information om produktnyheder. Har du besøgt os på YouTube for nylig?

Invacare på YouTube - brugerbar viden i billeder og lyd!

Vi har opdateret vores YouTube-kanal med et væld af videoer, der gør hverdagen lettere for alle der interesserer sig for kørestole, el-scootere, toiletstole, rollatorer, personløftere og flere andre hjælpemidler til handicappede og ældre.


Vi har mere end 125 videoer på vores YouTube-kanal og med den tydelige playliste-opdeling, finder du hurtigt frem til det du vil se og som interesserer dig. Se for eksempel hvordan du på en let måde anvender og indstiller tilbehør til vores Rea komfortkørestole i playlisten for indstilling og tilbehør til komfortkørestole eller se de nyeste innovative hjælpemotorer fra Alber i playlisten Hjælpemotorer til kørestole.Screenshot over Invacares YouTube Playlister

Faglig inspiration fra førende specialister

Savner du inspiration til at løse komplekse udfordringer om siddestillinger? I denne video oplyser Invacares siddestillingsekspert Rhona Moot om, hvad du kan gøre ved et bagudkippet bækken og rygkyfose..

Du kan også se med, når Pia Hindersson deler ud af hendes mere end 30 års erfaring med Rea kørestole og giver tips til optimal tilpasning og brugerkomfort med Rea Dahlia.


Du kan finde kanalen ved at søge på "Invacare Danmark" på YouTube.com eller du kan klikke her: Invacare Danmark YouTube. Husk at subscribe/abonnere til vores kanal – så får du automatisk besked, når der er nye videoer