Webinar: Optimal positionering med Invacare komfortkørestole

Events

Online, Danmark

Webinar: Optimal positionering med Invacare komfortkørestole

Vi inviterer dig og dine kollegaer til et webinar om, hvordan du kan opnå den optimale positionering af din borger i en af Invacares komfortkørestole. Vi vil gerne hjælpe dig til at opnå en holdbar, komfortabel og trykfordelende positioneringsløsning til din borger. Der er mange tricks og tips til indstillinger, tilpasninger og tilbehør, som vi her vil dele med dig.
WEbinar om komfortstole

Webinar: Optimal positionering med Invacare komfortkørestole

Vi oplevede meget stor tilslutning og interesse for vores Webinar om optimal positionering i Invacares komfortkørestole i september måned 2021 og gentager nu successen. Så hvis du var forhindret i at se med sidste gang eller ønsker at se igen, er du meget velkommen til at tilslutte dig. 
Vi vil komme lidt mere ind på forskellige muligheder for selve positionering ved hjælp af forskelligt tilbehør.

Knap tilmeld dig her

Dette webinar handler om, hvordan du ved hjælp af komfortstolenes mange muligheder, kan opnå en optimal positionering af din borger med Invacare komfortkørestole. Ofte er det nogle af vores svage borgere, der både har brug for fx komfort, stabilitet samt funktionalitet når de skal positioneres i en komfortkørestol. Der er for disse borgere et særligt behov for, at komfortkørestolen er yderst fleksibel og kan indstilles og konfigureres efter den enkeltes behov. Det er derfor altafgørende, at Invacare tilbyder komfortkørestole i mange størrelser, justerbare og gennemtænkte muligheder for indstillinger samt konfigurationsmuligheder. Vi vil på dette webinar bl.a. komme ind på:

  • Hvad skal du undersøge først?
  • Hvorfor er det vigtigt at kørestolen kan tilpasses brugeren?
  • Hvordan kan komfortkørestolen udbygges, hvis borgerens behov ændrer sig?
  • Korrekt brug af sædekip og rygtilt

Brugere af komfortkørestole er oftest immobile i en eller anden grad og er dermed som udgangspunkt særligt udsatte for tryk og shear. Se hvilke muligheder, du har for at nedsætte risikoen ved hjælp af valg af kørestol, justeringer og tilbehør.

Vi vil også fortælle om erfaringer fra hverdagen med positionering af borgere i Invacare’s komfortkørestole.

Vi afholder vores webinar Optimal positionering med Invacare komfortkørestole to gange, og du kan således enten deltage torsdag d. 3/2-2022 Kl. 10:00 eller torsdag d 10/2-22 kl. 14:00.

Webinaret afholdes på dansk ved produktchef Maibrit Sølling og konsulent Rikke Tingager.

Webinaret varer ca. 45 minutter. Vi afsætter 1 time til webinaret, heraf vil de sidste 15 minutter være til spørgsmål og kommentarer.

Sæt det i kalenderen og tilmeld dig nu !

Knap tilmeld dig her