Nytårs Vicair webinar / Cushions and coffee

Events
/

Online, Danmark

Nytårs Vicair webinar / Cushions and coffee

Efter stor interesse vil vi gerne lægge året 2024 ud med endnu to webinarer om Vicairs brede sortiment, skræddersyet til at klæde dig godt på med de nødvendige redskaber og viden, der kræves for at træffe de helt rigtige og gode beslutninger for dine borgere inden for tryksårsforebyggelse, positionering og siddestillinger.
Nytårs Webinar 2024

Nytårs Vicair webinar / Cushions and coffee

Tilmeld dig årets første webinar og bliv godt rustet på til at træffe de helt rigtige og kvalificerede beslutninger for dine borgere i 2024.

 

📅 16. og 18. januar 2024 
kl. 08:30 – 09:30 
🆓 Det er gratis at deltage og vil foregå online via Teams.

 

Hvem kan deltage❓
Webinaret er for dig, der enten er ergoterapeut, fysioterapeut eller har anden faglig erfaring inden for eller omkring arbejdet med siddestillinger.

👉 I følgeskab med vores ekspert vil du blive guidet gennem blandt andet praktiske værktøjer, der styrker din evne til at analysere, vurdere og træffe afgørende beslutninger i et webinar designet til at inspirere, uddanne og udruste dig med de rette værktøjer.

👉 Tilmeld dig årets første webinar om forebyggelse af tryksår, siddestillinger og positionering og styrk dine evner samt beslutningskompetencer i det vigtige arbejde, der venter forude.

👉 Vi ser frem til at møde dig, besvare dine spørgsmål og ruste dig godt på med de nødvendige redskaber, så du kan træffe de bedst mulige beslutninger til gavn for dine borgere.

 

Tilmeld dig webinar

 

Har du lyst til at læse mere om Vicairs omfattende udvalg af produkter kan du klikke her