Rene Nielsen

"”Yes you can” er et slogan man skal huske sig selv på, før man får medlidenhed med sig selv."

Rene Nielsen,  Invacare er en integreret del af mit liv

Hvorfor Invacare er en integreret del af mit liv ?

Siden jeg i 1991 blev kørt over af et tog, har jeg skulle vælge en kørestol, som passer til mig og min personlighed. Jeg valgte en kørestol fra Top End og siden hen en fra Kuschall. Begge produkter,  som gav mig det jeg brug for – frihed, lethed og smart design.

I dag sidder jeg i en Küschall R33, som jeg mener er en stol, som viser fremtiden  - innovation, design og stødabsorbering, der giver mig mulighed for at leve med fremfor at overleve med mit handicap.

Jeg bruger enhver lejlighed til, at fremhæve Invacare, som det bedste sted at finde det produkt man har behov for og samtidig lade sig inspirere, når man skal tilbringe resten af sit liv i en kørestol.

Invarcare´s  slogan ”Yes you can” står for mig, som et slogan man skal huske sig selv på, når hverdagen bliver grå og trist og man for medlidenhed med sig selv og sin situation.

Jeg blev europamester, verdensmester og olympiske mester i et produkt fra Invacare, så når jeg i fremtiden skal mestre verden, er jeg glad for at kunne vælge Invacare, som min trofaste partner.

Renè Nielsen
Mental Coach and Speaker