Alber Scalacombi S36

Invacare tilbyder udover flere forskellige hjælpemotorer, også vores velkendte trappemaskine Alber Scalamobil S35 - en praktisk trappelift til manuelle kørestole. I samme serie af mobile trappelifte tilbyder Invacare Alber Scalacombi S36

Scalacombi har, i modsætning til Scalamobil, et integreret flip-up sæde, ryg og hovedstøtte. Scalacombi anvendes typisk af ældre brugere, som ikke har brug for at sidde i en kørestol, men som har brug for hjælp til at komme op og ned ad trapper. 

Scalacombi er enkel at håndtere samt nem at transportere. Den kompakte trappelift er ideel til brug ved trange pladsforhold, smalle trapper, vinkeltrapper og lignende. 

Hver en trappe, selv et enkelt trin, kan være en hindring, når borgere ikke længere er i stand til selvstændigt at gå på trapper. Med den mobile Alber Scalacombi kan den ældre eller syge borger sikkert og ubesværet komme op og ned ad alle former for trapper, og der kræves kun et minimum af kræfter fra hjælperen.

Den enkel og mobile trappelift 

 • Ingen behov for monteringsbeslag og særlige indstillinger
 • Hjælper sikkert og ubesværet borgeren op og ned ad alle former for trapper 
 • Fungerer på alle slags underlag – træ, klinker, sten, metal og tæpper!
 • Kræver kun et minimum af kræfter for hjælperen 
 • Patenteret klatre-mekaniske giver en behagelig og skånsom overgang mellem hvert trin
 • Kraftfulde batterier - klarer op til 300 trin på en enkelt opladning 
 • Ergonomiske håndtag, der giver et behageligt og sikkert greb
 • Stort og tydeligt display og lettilgængelige knapper 
 • God arbejdsstilling og et godt arbejdsmiljø for hjælperen 
 • Enkel håndtering sikrer, at trappeliften let kan adskilles og transporteres 
 • Bred målgruppe - maks. brugervægt 140 kg.  

Det enkle og sikre valg for både borger og hjælper
Scalacombi's patenterede klatre-mekanisme giver en så behagelig og skånsom overgang som muligt mellem trinene. Scalacombi har ergonomiske håndtag, der givet et godt, behageligt og sikkert greb for hjælperen. Derudover har Scalacombi bremser på de styrende hjul, hvilket sikrer, at trappemaskinen bremser i god tid, før den når kanten af et trappetrin. Tilsammen giver dette hjælper og borger en tryg, sikker og komfortabel forflytning op og ned ad trapper.

Scalacombi kan anvendes på alle slags underlag – træ, klinker, sten, metal og tæpper, og er yderst skånsom mod sarte underlag. Samtidig er maskinen fremstillet i slidstærke materialer, som sikrer en lang produktlevetid. De stærke batterier klarer op til 300 trin på en enkelt opladning.

Således skaber den unikke, mobile Scalacombi trappelift bedre muligheder og øget tilgængelighed for borgere med nedsat gangfunktion.

Invacare er verdens største leverandør af hjælpemidler til ældre og handicappede. Vi har et bredt produktsortiment, der kan dække ethvert behov. Alle vores hjælpemidler er udviklet således, at brugeren får optimal mulighed for friheden til et aktivt liv. Lad dig inspirere blandt vores mange hjælpemidler, ex vores andre Alber hjælpemotorer til kørestole, herunder smarte Alber Twion eller den kompakte Alber e-fix under afsnittet Alber hjælpemotorer.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Test & certifikater (1)