Top End Schulte 7000 Series Basketball

Invacare Top End Schulte 7000 er en basketkørestol fremstillet bare til dig og til at passe dine helt personlige mål. Fremstillingen overvåges af Paul Schulte, der er Top End’s designer og flere gange vinder for USA National Men's Wheelchair Basketball Team. Så er du sikker på en skræddersyet letvægt sportskørestol, der skaber grobund for gode resultater og en sund livsstil med parasport.

Top End Schulte 7000 kørestolens ramme er fremstillet i varmebehandlet 7005 aluminium, der giver en stiv konstruktion med mulighed for en god kraftoverførsel til hjulene. Anti-tippene kan justeres til den højde, du ønsker ved hjælp af teleskopsystemet, der samtidigt sørger for god og sikker kontakt til underlaget. Stolen kan cambres i 3 forskellige vinkler 15, 18 og 20 grader, så du får præcis den vinkel, du vil have.

Top End Schulte 7000 har følgende fordele:

  • Teleskopiske anti-tip
  • Fast cambring på 15, 18 eller 20 grader
  • High performance hjul i 24”, 25” eller 26”
  • Højtryksdæk
  • Precision Fork forgafler

Til Top End Schulte 7000 basketkørestolen hører et større tilbehørssortiment. Hør mere om tilbehøret når denne letvægt kørestol bliver designet til netop dine behov og ønsker.

Du kan se mere om Top End håndcykler, tenniskørestole, Küschall letvægt kørestole eller andre af Invacares hjælpemidler som fx Rea kørestole eller kørestolspuder under de forskellige afsnit her på vores hjemmeside.


Brochure (1)