Tilbehør til NordBed senge

Invacare sælger sikre pleje- og hospitalssenge. Vores elektriske senge er udviklet med henblik på at være det optimale hjælpemiddel til ældre og handicappede borgere, samtidigt med at være et aflastende arbejdsværktøj for plejepersonalet omkring den sengeliggende borger.
Til Invacares Nordbed plejesenge kan leveres et bredt udvalg af sengetilbehør. Når plejesenge konfigureres med tilbehør, understøttes det individuelle hensyn til både borger og personale. Invacare senge, i kombination med korrekt tilbehør, kan skabe et bedre og mere ergonomisk arbejdsmiljø for plejepersonalet. Samtidigt kan det brede udvalg af sengetilbehør være med til at efterleve borgerens ønsker og behov til omsorg, pleje og design.

Konfigurer Nordbed til din borger

Det brede udvalg af sengetilbehør gør det muligt at konfigurere plejesengen optimalt hver gang. Sengegavle, trælangside, sengeheste samt overtræk til sengehestene er afgørende parametre, når det kommer til plejesengens udseende. De mange muligheder er med til at sikre, at samme type seng kan passe ind både som hjælpemidler til ældre i egen bolig, hvor der kan være fokus på at skabe et hjemligt og diskret design, samt på institutioner, hvor der ofte er fokus på at konfigurere en seng, der sikrer enkel håndtering, gode muligheder for vask og genanvendelighed.
Behovet for tilbehør varierer fra borger til borger. Vores store sortiment omfatter udover sengegavle, trælangside, sengeheste og sengehesteovertræk også et bredt udvalgt af støttegreb, sit- og stand-up støtter og sengegalger, hjælpemidler der alle er med til at støtte borgeren såvel i sengen, som ved ind- og udstigning. Listen over sengetilbehør er lang, og mulighederne næsten uendelige. Du kan her på hjemmesiden downloade vores Nordbed tilbehørsbrochure, der udover førnævnte også omfatter:

  • Fenderhjul og afstandsfender
  • Transportvogne
  • Dropstativer
  • Alternative håndbetjeninger og styrebokse
  • ”Ud-af-sengen” og epilepsialarmer
  • Sengelamper
  • Læse- og sengeborde samt sengebakker
  • Rygstøtter og ryglæn til senge
  • ...og meget mere

Den rette madras

Elektriske senge og sengetilbehør skal altid anvendes sammen med den rette trykaflastende madras. En sengeliggende borger vil ofte have risiko for at udvikle liggesår. Den rette plejeseng i kombination med velvalgt sengetilbehør og en trykaflastende madras er et uundværligt hjælpemiddel i kampen mod tryksår. Invacare tilbyder et komplet sortiment af madrasser, der dækker alle tryksårskategorier, herunder madrasser i flere forskellige skumtyper, hybridmadrasser, statiske luftmadrasser og dynamiske vekseltrykmadrasser.
Du kan finde yderligere information om Invacares sengetilbehør i afsnittet Sengeborde og ryglæn til senge samt finde information og dokumentation for vores madrasser i afsnittet Antidecubitus og positionering.