Change your language:
DK Main inspirational Dacapo

Invacare tilbyder et bredt sortiment af standard skummadrasser primært til anvendelse i plejesenge og hospitalssenge. Invacares Dacapo skummadrasser er af høj kvalitet og yder optimal liggekomfort for borgeren. Dacapo madrasserne er opbygget i koldskum og/eller viskoelastisk skum. Invacare har i udviklingen af Invacares Dacapo skummadrasser lagt vægt på høj komfort for borger, enkel rengøring og håndtering, samt et godt arbejdsmiljø for plejepersonalet. Samtidig er der fokuseret på optimal trykaflastning med henblik på at minimere risikoen for liggesår og tryksår hos handicappede, ældre og syge borgere.

Invacare Dacapo Basic madrassen opfylder de elementære krav til god liggekomfort. Skumkernen er fremstillet af koldskum af god kvalitet og har en høj vægtfylde, hvilket giver et fast og støttende underlag for den sengeliggende borger. 

Invacare er specialister indenfor hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, og vi er endvidere specialister på området for forebyggelse af tryksår og valg af den helt rigtige madras til den enkelte bruger.

Dacapo Basic leveres med åndbart og strækbart inkontinensbetræk, der er behageligt at ligge på, samtidig med, at den hygiejniske standard er høj. Lynlåsen findes på madrassens 3 sider, hvilket giver en let håndtering når for eksempel betrækket skal af- og påmonteres ved vask.  Betrækket er forsynet med lynlås med overfald, så man forhindrer indtrængen af væsker til skummet og giver på den måde en lang levetid på dette, da man forhindrer nedbrydning af skummet.   

Dacapo madrasserne fås i forskellige madras størrelser og anvendes ofte med et strækbart inkontinensbetræk, der giver yderligere komfort og forbedring af hudens mikroklima. 

Madrasserne anvendes til ældre, syge eller handicappede borger og understøtter den daglige pleje og omsorg for den sengeliggende borger. I kombination med den elektriske seng sikres et godt arbejdsmiljø for plejepersonalet.  

Hvilken madras skal jeg vælge? 

Er du i tvivl om, hvilken madras, der vil være optimal for din borger, anbefaler vi, at du kontakter din lokale Invacare konsulent. Vi har et bredt madrassortiment og såedes flere kvalificerede bud på hjælpemidler, der kan aflaste, støtte og redistribuere trykket for den sengeliggende borger. Invacares konsulenter er alle specialister på området og kan råde og vejlede dig, såvel vedr. risikoscoring som omkring endeligt madrasvalg. 

Invacare tilbyder udover vores gode Dacapo madrasser også de unikke Invacare Softform madrasser, Vicair luftmadrasser, dynamiske- og vekseltryksmadrasser samt trykaflastende topmadrasser.  

This is the title (Heading 2)

This is the first paragraph.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris gravida ex vitae sapien mollis, maximus laoreet erat rutrum. Nulla tempor cursus nulla at pulvinar. Nulla nulla dolor, tincidunt sit amet eros ac, scelerisque malesuada sem. Quisque commodo nibh eros, sed volutpat metus placerat a. Morbi justo erat, tempus pulvinar aliquam et, ullamcorper at velit. Suspendisse dolor libero, tempor in erat nec, congue vehicula mi. In massa turpis, rhoncus sed sollicitudin at, faucibus et sem.

This the second paragraph.

Sed vel turpis facilisis, ultricies nulla quis, porttitor libero. Curabitur in metus ut libero mollis accumsan. Sed dapibus iaculis dolor at condimentum. Vivamus cursus accumsan malesuada. Proin et sollicitudin magna. Sed suscipit tortor dapibus volutpat ornare. In porta suscipit nulla, eget vulputate nulla tincidunt vel. Maecenas lacus metus, tempus id tellus ut, malesuada fermentum neque.

Inkontinensbetræk
Inkontinensbetræk

Dacapo madrasserne er med strækbart inkontinensbetræk, der tilgodeser et godt mikroklima for huden og som kan vaskes i vaskemaskine

Let at håndtere
Let at håndtere

Madrasserne er forsynet med solide bærehåndtag

Lynlås
Lynlås

Lynlås på 3 sider giver let håndtering ved skift af betræk. Er udstyret med overfald der sikrer god hygiejne og let rengøring

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Bredde

Bredde

80, 83, 85, 88 cm

Højde

Højde

12 cm

Længde

Længde

200 cm

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

130 kg

Totalvægt

Totalvægt

8.5 - 12.5 kg

Maks. tilladte rengøringstemperatur

Maks. tilladte rengøringstemperatur

95°

Farve (anden)

Farve (anden)

Betræk: Mørkeblå

Ordreguide (1)
Test & certifikat (1)
Test & certifikat (1 fil)