Change your language:
Dk Main inspirational - Flo-tech Lite Visco - R-Series_BE38

Matrx Flo-tech Lite Visco er en konturformet skumpude, der er fremstillet i en kombination af formstøbt vicoeleastisk skum samt HR PUR koldskum. Flo-tech Lite Visco er en rigtig god siddepude til anvendelse i kørestole – både manuelle kørestole og el-kørestole – ved behov for en behagelig og stabil siddestilling.

Flo-tech Lite Visco er støbt i viscoelastiske skum, der er varmefølsomt, hvilket bevirker, at skummet følger brugerens konturer. Efterhånden som skummet opvarmes af kropstemperaturen, tillader det brugeren at synke ned i materialet. Således fordeles trykket over en større overflade. Dette giver enestående komfort, reducerer tryk og giver en let trykfordeling.

På grund af 6 cm højde af skummet er Flo-tech Lite Visco vurderet til at yde tryksårsforebyggelse i lavrisikogruppen for at udvikle tryksår/decubitus. Netop på grund af 6 cm skumhøjde er Flo-tech Lite Visco yderst velegnet, hvis man ønsker en lav sædeforhøjelse på kørestolen af hensyn til fx forflytning eller at brugeren går stolen frem. 

Den anatomisk formede siddeflade giver postural støtte og en god stabilitet. Selve udformningen af siddefladen er med til at reducere shear- og friktionskræfterne mod brugerens hud. Flo-tech Lite Visco anbefales som siddepude til ældre og handicappede brugere. 

Flere skumhårdheder

Flo-tech Lite Visco kan leveres i 2 forskellige skumhårdheder for at tilgodese komforten og brugergrupper i forskellige vægtklasser. Medium op til 51 kg og fast op til 100 kg brugervægt. Hvis der er behov for en pude med højere brugervægt helt op til 127 kg, kan anbefales Flo-tech Lite, der er samme type pude fremstillet i formstøbt koldskum. 

Åndbart inkontinensbetræk

Flo-tech Lite Visco leveres med aftageligt, væskeafvisende samt åndbart inkontinensbetræk. Betrækket er fremstillet i en neutral sort farve og kan vaskes separat i vaskemaskinen. I tilfælde af vask og af æstetiske årsager kan det være en fordel at kunne købe ekstra betræk, så puden altid er klar til brug. Betrækket har skridsikker bund og er forsynet med et bærehåndtag, hvis sædepuden skal flyttes eller transporteres. 

Flo-tech Lite Visco er behandlet med Ultra-Fresh, der en antimikrobiel behandling af skummet, der beskytter mod bakterier, støvmider og dertil hørende lugtgener:

Ultra-Fresh sikrer:

  • Større holdbarhed
  • Mindre lugtgener
  • Større genbrugsværdi

Flo-tech Lite Visco kan anbefales som en god standardpude i forskellige kørestole som Rea Spirea4NG, Rea Focus, XLT eller i komfortkørestole som fx Rea Dahlia og Rea Azalea. Invacare har et meget bredt udvalg af forskellige siddepuder til manuelle kørestole eller el-kørestole og med forskellige egenskaber indenfor forebyggelse af tryksår og positionering. Desuden tilbydes et stort udvalg af Bodypoint seler og bælter samt støttende Matrx rygsystemer. 

Inkontinensbetræk
Inkontinensbetræk

Leveres som standard med blødt inkontinensbetræk, der er 2 vejs strækbart, beskytter mod væskeindtrægning og åndbart. Bunden er skridsikker og udstyret med et håndtag til at bære puden i.

Leveres i 2 forskellige skumhårdheder
Leveres i 2 forskellige skumhårdheder

Leveres i 2 forskellige skumhårdheder afhængig af brugervægt: Medium (op til 51 kg) Fast (op til 100 kg)

Tilbydes i 9 størrelser
Tilbydes i 9 størrelser

Invacare Matrx Flo-tech Lite Visco leveres i 9 størrelser fra 40 x 40 cm til 45 x 50 cm

Viscoelastisk skum øger den aflastende overfladen
Viscoelastisk skum øger den aflastende overfladen

Det temperaturfølsomme skum er designet til at øge kontakten mellem brugeren og sædefladen og følge brugerens krop. Derved opnås god komfort og let trykaflastning.