Stationære Oxygenkoncentratorer 9L

Stationære Oxygenkoncentratorer 9L

Invacare har et stort program indenfor hjælpemidler til ældre, herunder produkter til iltbehandling, hvor vores iltkoncentratorer og iltmaskiner hver dag hjælper mange iltpatienter til et bedre og mere aktivt liv.  
I kategorien stationære oxygenkoncentratorer finder du vores 9 liters iltkoncentratorer, der udmærker sig ved at give store mængder af ilt samtidigt med at have lange servicetider, hvor de med at minimum af vedligehold kan sørge for iltforsyningen i hjemmet eller på hospitaler.  
Iltmaskinerne er fremstillet efter de højeste standarder og med maksimal sikkerhed for drift og brug indenfor oxygenbehandling, hvor de er et hyppigt anvendt hjælpemiddel til iltbehandling i hjemmet. Produkterne integreres let i de hjemlige omgivelser, hvor de ofte kan erstatte brug af iltflaske. 

Invacare Platinum 9 er en stationær iltkoncentrator, der anvendes til iltpatienter i hjemmet, hvor der er behov for store mængder ilt. Platinum 9 udmærker sig ved til at have en...

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.


Miljø og lavt el-forbrug i fokus 
Med de seneste teknologier, der anvendes til udvikling og produktion af vores stationære koncentratorer, er du sikret et lille strømforbrug, der gavner både miljø og forbrugeren. For professionelle er reparationer gjort endnu lettere med behov for færre enkeltdele, når iltmaskinerne skal serviceres.
Serien af vores iltprodukter dækker også de fleste behov, der måtte være for bærbar iltforsyning, hvor vi har iltmaskiner, der let kan medbringes på rejsen og understøtte et aktivt liv – et godt eksempel på dette er vores Platinum Mobile, der med en vægt på bare 2,2 kg. sætter nye standarder for bærbar ilt.  


Mange af Invacare’s andre hjælpemidler til handicappede, som for eksempel Dolomite rollatorer eller Rea kørestole, kan tilpasses dine behov for at have ilt med i det daglige. Det er derfor muligt at montere specielle holdere, der sikrer, at du på en smart og sikker måde kan have din iltflaske med dig.