Bærbare Oxygenkoncentratorer

Bærbare Oxygenkoncentratorer

Invacare har et stort program indenfor hjælpemidler til ældre, herunder produkter til iltbehandling, hvor vores iltkoncentratorer og iltmaskiner hver dag hjælper mange iltpatienter til et bedre og mere aktivt liv. 
I kategorien bærbare oxygenkoncentratorer finder du vores iltkoncentratorer, der udmærker sig ved at kunne tages med på rejsen eller bare anvendes, hvor du ønsker at have din iltforsyning indenfor en tryg rækkevidde, når du er væk fra den daglige iltbehandling i hjemmet.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Koncentratorerne udmærker sig ved at have flere muligheder for at blive båret af brugeren, så det understøtter en god respiration og kan tilpasses de individuelle behov, man måtte have uden at skulle være afhængig af en oxygenflaske, der skal genfyldes. Produkterne anvendes med en sædvanlig iltbrille og er fremstillet med særlige egenskaber, der egner sig til at tage med på farten:  

  • Lav vægt  
  • Lang batteritid  
  • Opladningsfunktion via bil eller 220V  
  • Lavt støjniveau 
  • Specialdesignet transporttaske 

Serien af vores iltprodukter dækker også de fleste behov, der måtte være for stationær iltforsyning, hvor vi har iltmaskiner, der dækker behov op til 9 liter/min.  

Mange af Invacare’s andre hjælpemidler til handicappede, som for eksempel Dolomite rollatorer eller Rea kørestole, kan tilpasses dine behov for at have ilt med i det daglige. Det er derfor muligt at montere specielle holdere, der sikrer, at du på en smart og sikker måde kan have din iltflaske med dig.