We Do Wonderful - Do you?

Bliv del af Invacare, en virksomhed med mulighed for at vokse, både personligt og professionelt - Læs mere om virksomheden og om mulighederne hos os!

we do wonderfull news header image

Hvem er Invacare?

Invacare har siden 1885 hjulpet mennesker med handicap, med at leve livet. I dag er Invacare Corporation global markedsleder inden for tekniske hjælpemidler til ældre og handicappede, med internationalt hovedsæde i Elyria, Ohio. Invacare beskæftiger over 4000 medarbejdere og sælger sine produkter i 100 lande verden over. Invacare Europa fungerer i dag som en selvstændig forretningsenhed med Europæisk hovedkontor i Witterswil i Schweiz og vi er repræsenteret i 14 europæiske lande. Herhjemme i Danmark beskæftiger vi ca. 55 medarbejdere fordelt over hele landet. Flertallet har base på hovedsædet i Brøndby og derudover har Invacare et landsdækkende net af lokale konsulenter. (Link: Om os)
 
Global markedsleder inden for tekniske hjælpemidler Sprint-metode implementeret til udvikling af innovative produkter Global leverandør af flere milioner produkter årligt Noteret på New York Stock Exchange Historiske rødder tilbage til 1885
         
 
Forhandler produkter i 100 lande verden over Flere end 4000 medarbejdere verden over Flere end 30 højt profilerede ambassadører Sponsor af sport, veteraner og handicap-organisationer i hele verden  
 Vil du være del af "something wonderful" ?

Bliv del af en virksomhed med muligheder for at vokse, både personligt og professionelt.
Et sted hvor du kan du gøre en forskel for mennesker i hele verden. Vi ønsker ikke, at du bare skal arbejde for os. Vi ønsker, at du skal være en del af vores team.

Uanset din erfaringer eller dit karriereniveau har vi en række fantastiske muligheder hos Invacare, såvel for dig i starten af din karriere som til dig på senior management niveau. 

På vores hjemmeside: www.working4invacare.com kan du læse meget mere om os, og se vores ledige stillinger, såvel her i Danmark, som i resten af verden.


Seneste nyheder