Vi udvider Küschall 2.0 serien

I marts måned lancerede vi en vores serie af helt nye Küschall 2.0 kørestole! De nye stole er blevet godt modtaget og det nye innovative design tiltrækker store interesse fra et bredt publikum! Nu er vi klar med endnu en 2.0 kørestol fra Küschall! Küschall Compact 2.0 er den første Küschall kørestol, der tilbyder kombinationen af krydsramme og svingebare benstøtter - en fremragende kombination, for den aktive bruger, som ofte har kørestolen med på farten.

Compact 2.0 - nyhed - kvinde i kørestol med blå farve - sommer, forår, kørestol, aktive bruger, kørestolslivet

Küschall Compact 2.0 - Perfekt til det aktive liv på farten!

Küschall Compact 2.0 er en aktiv foldbar kørestol, der er kompakt, letkørende og som kan konfigurere med svingbare benstøtter. Det unikke ved Compact 2.0 er, at det er en letvægtskørestol, der er stabil og fast i konstruktionen - dette giver særdeles gode køreegenskaber! Stolen har svingbare benstøtter, der gør det let for brugeren at lave forflytninger. Küschall Compact 2.0 er nem af håndtere ved transport, idet kørestolen har en unik foldeenhed på krydsrammen så brugeren let kan folde kørestolen. Også ryglænet på Compact 2.0 kan foldes og lægges ned - Dette gøres vha. et enkelt tag i rygstrop og sædepolster (se foto)
 
Küschall Compact 2.0 tilbyder bl.a.: 
 • Stabilt, hydroformet design
 • Lette, svingbare og aftagelige benstøtter
 • Flot krydsrammedesign
 • Gode køreegenskaber 
 • Let foldbarhed via unikt sædekryds
 • Kompakt størrelse 
 • Mange tilpasningsmuligheder 
 • Et stort tilbehørsprogram 


Læs mere og download information om Compact 2.0 her

Til brugeren der ikke vil lade sig begrænse

Küshall Compact 2.0 kan sammensættes i mange konfigurationer og med muligheder for forskellige stelfarver og design mærkater. Tilbehørsprogrammet er stort og kørestolen kan bygges op så komfort og siddestillingen bliver præcis som brugeren har brug for til at kunne leve sit ubegrænsede og aktive liv. UNLIMIT YOUR WORLD!
Compact 2.0's lave vægt gør det lettere for hjælpere eller brugere at løfte kørestolen ind og ud af bilen. Compact 2.0 er endvidere en stol der kørestolsbrugeren, med at opretholde et aktivt liv – med Compact bliver det let, at komme rundt i stolen, lave forflytninger og den er nemt at transportere, nå den skal med på farten!

Hydroform giver nyt udtryk

Hele Küschall 2.0 serien anvender den anerkendte designteknologi ”Hydroforming”. Hydroformen gør stellet let og stærkt og det giver en ekstrem stiv og stærk konstruktion. Udformningen danner ergonomiske greb øverst ved sædet, der giver mulighed for at bruge chassiset som støttepunkter i forbindelse med forflytninger eller justering af siddestilling.

Design din egen Küschall

I forbindelse med lanceringen af Küschall 2.0 kørestolene, lancerede vi også et nyt online værktøj, der giver dig mulighed for at designe din helt egen Küschall kørestol. Dette er selvfølgelig også muligt med Compact 2.0!
 • Designe og personalisere din nye Küschall kørestol
 • Få oplyst den præcise totalvægt for netop din konfiguration
 • Få detaljeret beskrivelser af alle muligheder og optioner
 • Gemme og dele dit personlige design 

Seneste nyheder