Ultra Low Maxx følger kroppens bevægelser

Invacare Ultra Low Maxx er et unikt sædesystem til vores elektriske kørestole. Sædesystemet udmærker sig ved, at ryggen på kørestolen følger kroppens naturlige bevægelser.

TDX SP2 Ultra Low Maxx

Minimer shear og øg komforten

Invacare Ultra Low Maxx er et unikt sædesystem, der passer til vores elektriske kørestole. Sædesystemet er særligt udviklet til brugere, som stiller store krav til funktionalitet, komfort og minimal shear.
Sædesystemet har en specialdesignet ryg, der følger kroppens naturlige bevægelser, for dermed at tilsikre minimal shear. Dette unikke bevægelsesmønster gør Ultra Low Maxx enestående, når det gælder funktionalitet, komfort og minimering af shear.
Ultra Low Maxx kan tilpasses individuelt, også hvis brugeren over tid ændrer størrelse eller vægt.

Kompatibilitet

Ultra Low Maxx anvendes sammen med vores faste Matrx rygge, der fås i forskellige højder, bredder, udformninger og med forskellige polstringer. Matrx ryggene tilbyder en behaglig trykfordeling samt en stabil og god støtte. Således opnås en korrekt og komfortabel positionering, samt mulighed for at opfylde individuelle ønsker og behov hos brugeren. Ultra Low Maxx anvender en centermonteret benstøtte med optimal udveksling og stort tilt, hvilket gør det muligt for dig at positionere benene over hjertet og fx reducere udfordringer med hævelse og spændinger i ben.
Med Ultra Low Maxx kan man komme fra siddende stilling ned i en 170° liggende stilling og tilbage til siddende stilling, med et minimum af shear.

Ultra Low Maxx kan monteres med fremadkip, hvis du har behov for det i forbindelse med forflytning. Endvidere tilbydes et bredt udvalg af tilbehør til sædesystemet, herunder albuestop, hofte- og lår-styr mv.

TDX SP2 med Ultra Low Maxx

TDX SP2 Ultra Low Maxx er en kombination af en centerhjulsdrevet el-kørestol med den bedste stabilitet, sikkerhed og komfort, og et nyt unik sædesystem. TDX SP2 har mange egenskaber, der gør den let at manøvrere og giver gode køreegenskaber såvel ude, som inde. Ultra Low Maxx sikrer minimal risiko for shear, men giver samtidig stabilitet, retter kroppen op og centrerer den. Se mere her

Seneste nyheder