Tak for sidst - Paralympic Day 2016

Lørdag d 8/10 deltog vi ved Paralympic Day i Vejen. En sjov sportsdag, hvor der var mulighed for, at børn og unge kunne stifte bekendtskab med mange forskellige para-idrætsgrene bl.a. håndcykling. Fra Invacare deltog vores konsulent på området Knud Rasmussen og vores Top End og Küschall ambassadør Pernille Lynge. Læs deres beretning fra dagen nedenfor.

Først og fremmest tak for sidst, til alle de børn og forældre der mødte op i weekenden. Det var en fornøjelse at møde Jer.

Vejen Idrætscenter lørdag morgen - Det var vådt og gråvejr og måske ikke de mest optimale forhold til en idrætsdag, hvor der skal cykles udendøre. Men inden længe skullé det vise sig at være glemt.
Vi stillede til start med 4 håncykler og inden længe var alle cyklerne sat i gang. Vi havde mere end rigeligt at se til med så mange glade og forventningsfulde børn og også forældre, som ville prøve håndcykler.
Glæden blev bestemt ikke mindre af at Kim Klüver, som netop har deltaget ved årets PL i Rio, også var at finde på banen og kørte med både børn og forældre rundt. Der blev afholdt konkurencer i hvem der kunne køre den hurtigste omgang, og det er ingen hemmelighed at Kim Klüver fik kamp til stregen. Så selv om vejrguderne desværre ikke smilede til os i lørdags, var der alligevel højt humør hos både børn og voksne.
Fra os skal der lyde en stor tak til alle de glade børn og forældre der mødte op og ikke mindst tak til Kim Klüver, som fik motiveret mange til at yde en ekstra indsats for at slå dagens banerekord.

Vi håber, at ses til næste år!

Pernille Lynge & Knud Rasmussen

Ps. der skal lyde en særlig tak til Pernilles mand, Michael Lynge, der altid stiller op ved disse arrangementer, med en unbraconøgle i hånden og er klar til at hjælpe med de mange justeringer. TAK

Billeder fra dagen kan ses på vores Facebook side

Seneste nyheder