Så du vores nye pude på messen: Vicair Active O2?

Den smarte Vicair Active O2 pude blev præsenteret på årets Health & Rehab messe i Bella Centret, fik du set den nye pude?

Jason watt sidder på vicair pude i kuschall kørestol på gocart bane

Puden til de aktive brugere

Vicair Active O2 er den optimale pude til den aktive bruger, der har behov for trykaflastning og komfort bagtil ved siddeknuderne samtidig med en mere fast og stabil forkant. 

Som bruger har man behov for en kørestol med en god og komfortabel pude hele dagen. Ofte klarer aktive brugere forflytninger ud og ind ad stolen på egen hånd og har derfor behov for at kunne støde fra på både pude og stol. Og stadig have en pude, der er meget let at vedligeholde og vejer mindst muligt - Vicair Active O2 lever op til alle disse ønsker!

Vicair Active O2 har fire kamre bagtil fyldt med trykaflastende, luftfyldte Smartcells. Kamrene kan justeres individuelt til brugeren alt efter positioneringsbehov. Hele den forreste del af Vicair Active O2 består af en ergonomisk skumdel, der støtter op om en aktiv positionering.
Som de øvrige Vicair O2 puder kan Vicair Active O2 vaskes i vaskemaskinen ved 60° og hænges til tørre til næste dag. Skumdelen, der ligger i et vaskbart hygiejnebetræk, skal tages ud inden vask.
Betrækket til Vicair Active O2 er som standard forsynet fortil med en lille smart lomme med lynlås beregnet til fx mobiltelefon eller en pung.

Se mere information om vores Vicair puder her.

Kender du Vicair Allrounder?

Vicair AllRounder O2 består af en pude med 5 rum fyldt med Vicair luftfyldte Smartcells. Puden er fastgjort til et ”par åbne bukser”, der spændes fast om livet og lårene. På denne måde er AllRounder O2 placeret korrekt lige meget, hvor aktiv brugeren er. AllRounder O2 er ergonomisk formet og udført i et åndbart meget let materiale, der er ideelt til, når man er aktiv. Ydersiden og bunden af AllRounder O2 er lavet i et stærkt nylonmateriale, der kan holde til mange forskellige eventyr.

Læs mere her

Seneste nyheder