Ocean Ergo-serien er en vigtig hjælp i vores hverdag, påvirket af Corona

De seneste måneders øget efterspørgsel på hjælpemidler, der kan assistere landets kommuner og regionerne i denne svære tid, har også inkluderet Invacare’s bad- og toilethjælpemidler. Især efterspørgslen på bad- og toiletstolene fra vores Ocean Ergo-serie har på meget kort tid været mangedoblet. Vi leverer fortsat hver dag mange af vores stole rundt til kunderne, hvor de især aflaster plejepersonalet i en nu mere travl hverdag, med større krav til rengøring, god hygiejne og lettere forflytninger. 

Aquatec Ocean Ergo badestol - ergonomiske sæde - glidende balancepunkt - tryghed for borger

Ocean Ergo stolene gør en stor forskel for mange borgere i Corona-tiderne

De seneste måneders øget efterspørgsel på hjælpemidler, der kan assistere landets kommuner og regionerne i denne svære tid, har også inkluderet Invacare’s bad- og toilethjælpemidler. Især efterspørgslen på bad- og toiletstolene fra vores Ocean Ergo-serie har på meget kort tid været mangedoblet.
Aquatec Ocean Ergo badestole indgår som et særdeles vigtigt basishjælpemiddel til ældre, handicappede og gangbesværede borgere. Derfor arbejder vi også hårdt på, at få hver eneste ordre frem så hurtigt som muligt. Medarbejderne i vores Kundeservice arbejder hver dag med, at finde alternative modeller eller andre konfigurationer, når den ønskede model har lidt længere leveringstid end ønsket og dermed sikrer vi, at de nødvendige løsninger når ud til landets borgere. 
Vi leverer fortsat hver dag mange af vores stole rundt til kunderne, hvor de især aflaster plejepersonalet i en nu mere travl hverdag, med større krav til rengøring, god hygiejne og lettere forflytninger. 

Aquatec Ocean Ergo serien af bad- og toiletstole sikrer:

  • Øget uafhængighed og sikkerhed for borger
  • Aflastning af plejepersonalet
  • Lettere og mere sikre forflytninger for både personale og borger
  • ​Enkel rengøring og optimale genanvendelsesmuligheder
Læs evt. mere i artiklen: "10 ting du måske ikke vidste om Aquatec Ocean Ergo-serien"

Ocean Ergo - når hygiejnen er altafgørende

I en tid hvor god hygiejne er af allerhøjeste prioritet, og hvor plejepersonalet har ekstra travlt, er det af stor betydning, at de rette hjælpemidler kan understøtte hverdagen. Alle Aquatec Ocean Ergo stolene er lette at rengøre og adskiller sig især på følgende områder:
  • Glatte overflader der er let at spritte af  
  • Let adskilbar, hvor blandt andet sæde og ryg hurtigt og let kan klikkes af stolen
  • Rustfri konstruktion, hvor der ikke så let samles kalk og snavs
  • Kan vaskes i hjælpemiddeldepoternes vaskemaskiner
I COVID-19 hverdagen er bad- og toilethjælpemidlerne i høj grad med til at aflaste personalet og gøre brugere og patienter mere trygge og selvhjulpne.

Vil du vide mere 

Ønsker du at bestille Aquatec Ocean Ergo stolene kan du kontakte vores Kundeservice på tlf. 3690 0000 eller du kan kontakte din lokale Invacare-konsulent.
 
 

Seneste nyheder