Nyt Küschall katalog

Bestil eller download det nyeste produktkatalog fra Küschall

header image kushcall katalog website

Vi er klar med den nyeste udgivelse af vores Küschall katalog samt et nyt tilbehørskatalog!

De to nye kataloger er blevet opdateret med helt nye, flotte livsstilsbilleder for alle stolene. Et frisk pust til nogle kataloger fyldt med spændende nyheder. Med innovation for øje lancerer Küschall flere nye optioner, og har blandt andet opdateret K-serie og R33 til endnu højere niveauer. En af de seneste nyskabelser fra Küschall er den ekstremt foldbare Champion kørestol, en fantastisk opgradering af den eksisterende Champion. Denne unikke, foldbare kørestol finder du midt i kataloget under overskriften "AT LEVE UDEN GRÆNSER".
Dette nye Küschall katalog indeholder også en brugers fortælling om, hvordan det at vælge den rigtige kørestol kan forbedre og mærkbart højne livskvaliteten.

Hverdagens fotomodeller

Som altid er alle fotomodellerne i kataloget ægte Küschall-brugere. Dedikerede personer, der har gjort deres til at sikre et flot resultat for årets katalog. I denne udgivelse er det endvidere første gang, at Küschall lancerer et katalog, hvor fotomodellerne alle har forskellige handicaps; nogle med synlige, andre med ikke synlige "handicaps". Denne ændring er vigtig for os, idet vi således ønsker at sikre, at alle brugere kan identificere sig med Küschall!

Bestil trykt katalog eller download PDFdownload knap
 

Seneste nyheder