Ny letvægts Dolomite rollator

Invacare lancerer den nye og smarte Dolomite Gloss rollator. Gloss er en sideværts sammenklappelig rollator, udført i et nytænkende design, som har både stil, en meget lav vægt og fremragende ergonomi.

Invacare Dolomite Gloss rollator, foldbar, letvægts rollator

Dolomite Gloss 

Dolomite Gloss er en utrolig let og krydsfoldbar rollator, udfør i et nytænkende design, som har både stil, god ergonomi og fremragende funktionalitet.

Den smarte Gloss en sammenklappelig letvægtsrollator, der KUN vejer mellem 5,9 – 6,8 kg., hvilket før Dolomite Gloss til en af markedets letteste rollatorer. Den lave vægt sikrer, at Gloss er nem at håndtere, herunder let kan løftes ind i bagagerummet på en bil. Ud over at være ekstremt let har Gloss en imponerende max brugervægt på helt op til 160 kg.
Dolomite Gloss rollatoreen fås i fire modeller, der nemt kan indstilles og justeres efter brugerens behov. Gloss er designet til at være sidevært sammenklappelig via en foldbart kryds under sædet. Gloss kan stå i oprejst position, når den er sammenfoldet.
Gloss er, lige som de andre produkter i Dolomite serien, konstrueret af gennemtænkte, stærke komponenter herunder med et bremsesystem, hvor kablerne følger selve rammen. Dette medfører et enkelt, diskret design, øget sikkerhed og en problemfri sammenklapning.
Når rollatoren står i sammenfoldet position, er den nem at parkere og opbevare, også på lidt plads. Brugeren skal blot presse ned på sædet for at få rollatoren tilbage i brugsposition. Den sideværts foldbare rollatorramme giver optimal plads til ubesværet gang, mens det faste og stabile sæde giver brugeren støtte og komfort i den siddende stilling.

Dolomite’s anerkendte design

Dolomite Gloss rollatoren er produceret i et gennemtænkt design, der bygger på mange års erfaring med ergonomiske ganghjælpemidler herunder rollatorer til ældre og handicappede. Gloss er som den første sideværts- krydsfoldbare rollator designet med fremadvendte skubbehåndtag. Designet sikrer, at brugeren kan komme tæt på rollatorens balancepunkt. På denne måde sikres også en opret og sikker kropsholdning med optimalt gangmønster og udsyn. Gangarealet mellem hjulene og ramme er stort, og igen omhyggeligt designet, så brugeren undgår skader på ben og ankler. De fremadvendte skubbegreb er desuden anatomisk udformede med god behagelig støtte til håndfladen. Selve grebet kan ergonomisk korreky vinkles i forhold til håndleddenes optimale position og kan roteres indad ca. 20 gr. for at imødekomme brugere med begrænset bevægelighed.
De ergonomiske skubbehåndtag kan desuden indstilles i højde (trinløst).

Dolomite Gloss kan således tilpasses efter forskellige kropsdimensioner, armlængder og håndpositioner. Bremsegreb og foldeudløseren er designet i en flot blå farve for at tydeliggøre betjeningsmulighederne selv for eksempel svagtseende brugere.
 
Dolomite Gloss er, ligesom Invacares andre rollatorer, testet og godkendt iht. til EU-forordningerne om medicinsk udstyr (MDR).


 

Seneste nyheder