Ny skummadras - Dækker op til højrisiko

Vores nye Essential Touch er en trykaflastende skummadras der dækker op til højriskio. Den opskårne overflade er kategoriseret som ”High Specification foam” og madrassen lever derfor helt op til EPUAP’s anbefalinger.

Essential Touch skummadras

Ny madras i højkvalitetsskum

Invacare Essential Touch er vores nyeste skummadras. Essential Touch madrassen er udført i højkvalitetsskum. Skummets overflade består af en serie nøglehulsopskårede felter. Felterne bevæger sig individuelt og fordeler dermed vægten, så der skabes effektiv trykredistribution, og shear samt friktion reduceres. Essential Touch er en trykaflastende opskåret skummadras, kategoriseret som ”High Specification foam” og lever derfor helt op til EPUAP’s anbefalinger.

Højkvalitetsskummet udmærker sig ved:
  • Polyurethanskum med høj elasticitet, ensartet og tæt cellestruktur, der yder god support ved belastning.
  • En vægtfylde på over 37kg/m3, der sikrer høj kvalitet og lang levetid.
  • Nominel hårdhed på 135-185 N, der gør, at madrassen ikke taber effekt over kortere tid.
  • 15 cm tykkelse med gode supportegenskaber, der sikrer optimal komfort og god nattesøvn.
  • Vendbar i betrækket, således man forlænger levetiden og bibeholder skummets gode funktioner længst muligt.
Læs mere om vores nye Essential Touch

Reducering af tryk i et godt mikroklima

Essential Touch skum består af nøglehuls-opskårede felter på begge sider. Felterne bevæger sig individuelt og fordeler på denne måde borgerens vægt. Samtidig optimerer denne opskæring mikroklimaet for den sengeliggende borger, og giver sammen med madrassens åndbare og multi-strækbare betræk gode betingelser for en faglig og korrekt pleje.

Lette forflytninger

Madrassens sider er stabile med henblik på at understøtte borgeren bedst muligt i forbindelse med ind- og udstigning af plejesengen. Denne stabilitet giver en let, tryg og komfortabel forflytning fra seng til stående eller siddende, og sikrer ved repositionering eller sejlpålægning, at der er en fast og støttende kant.

Vendbar i betrækket

Essential Touch madrassen er 15 cm høj, og kan leveres i flere forskellige størrelser til forskellige typer plejesenge. Opskæringen på to sider muliggør en effektiv anvendelse af madrassen, som således kan vendes i betrækket helt efter behov. Dette forlænger madrassens levetid markant og sikrer udover en suveræn trykaflastning også en god driftsøkonomi.

Få mere at vide

Det kan være svært at vælge netop den trykaflastende madras, der er optimal for din borger – vi anbefaler derfor, at du kontakter din lokale Invacare konsulent.

Seneste nyheder