Montér enkelt Matrx Elan på alle vores komfortkørestole

Vi oplever, at Matrx Elan nakke- og hovedstøtter er blevet rigtigt populære. Derfor har vi fremstillet en enkel lille adapter, så Elan også let kan monteres direkte på Flex3 ryggene.

Matrx Elan hovedstøtte

Nu kan Matrx Elan nakke- oghovedstøtte monteres direkte på Invacares komfortkørestole
Vi oplever, at Elan nakke- /og hovedstøtter er blevet rigtigt populære. Derfor har vi fremstillet en enkel lille adapter, så nakke/og hovedstøtter også let kan monteres direkte på Flex3 ryggeneRea Azalea og Rea Dahlia samt på flere af Invacares el-stole.
 
Ved at montere en lille adapter i nakkestøttebeslaget på selve Flex3 ryggen kan alle Elan nakke- og hovedstøtter enkelt uden brug af værktøj anvendes til brugere med et højt behov for positionering og komfort. Adapteren presses ned i beslaget og derefter kan Elan multijusterbare holdere blot sættes ned i beslaget. Nakke- og hovedstøtten kan derefter justeres, så den passer optimalt.

Vidste du at der findes 3 forskellige udformninger af Elan nakke/hovedstøtter og i flere størrelser? Læs mere om Matrx Elan her

Se i videoen, hvor let Elan kan justeres og spændes i den rette position.


I forvejen kan Elan nakke- og hovedstøtte monteres, hvis kørestolen er udstyret med en Matrx ryg – fx Matrx Elite, Matrx Elite Dyb eller Matrx Posture Dyb.
Vil du vide mere om positionering og Matrx ryggene? Se med nedenfor:

 

 

Seneste nyheder