LiNX – Et førsteklasses styresystem

Det nye LiNX er et intelligent styresystemer udviklet og designet med udgangspunkt i input fra brugere med forskellige ønsker og behov.

Linx billede tæt beskåret

Vi i Invacare er både stolte og glade for at annoncere, at vi nu lanceringer et nyt og innovativt styresystem til vores el-kørestole - Invacare LiNX.

LiNX kombinerer intelligent teknologi og smarte egenskaber i et revolutionerende styresystem, der er let at forstå og anvende. LiNX er udviklet og designet med udgangspunkt i input fra brugere med forskellige ønsker og behov.
Alle LiNX joystickboksene er overskuelige, brugervenlige og pålidelige. Knapperne er store, tydelige og lette at se og anvende, også for brugere med begrænset håndfunktion. Symboler er i design og farver, der er lette at se, forstå og anvende for både svagtseende og brugere med begrænset kognitiv kapacitet.
LiNX indeholder en unik egenskab i form af en ny teknologi kaldet "Adaptive Load Compensation". Det betyder i praksis, at motorerne hele tiden overvåges af LiNX, der så tilpasser styringen, så de til enhver tid giver de bedst mulige køreegenskaber. Under kørsel vil det mærkes i form af kraftoverskud, forbedret kontrol, lettere vendinger og bedre kontakt til underlaget.
LiNX kan, som tilbehør, hurtig og let eftermonteres med et Gyro-system, kaldet G-Trac®, der giver el-kørestolen unik retningsstabilitet og forbedrede køreegenskaber. Med G-Trac® vil LiNX styresystemet korrigere, når der køres på ujævnt underlag. G-Trac® er en stor hjælp ved kørsel over dørtrin, tæppekanter, på dæk med for lidt luft eller når brugeren sidder og hænger til den ene side.
LiNX har også den smarte egenskab, at systemet kan tilpasses og fintrimmes, mens el-kørestolen afprøves. Så snart en ændring foretages, overføres ændringen til el-kørestolens styresystem. Konsulent eller tekniker har således mulighed for at gå ved siden af el-kørestolen og fintrimme parametrene, mens ændringerne afprøves. På den måde kan man hurtig og let opnå optimal tilpasning. LiNX er i bund og grund skabt på baggrund af, at give brugeren den bedst mulig og mest komfortable køreoplevelse.

Læs mere om vore unikke LiNX styresystem her

Seneste nyheder