Kvalificeret trykaflastning med madrasser udført i højkvalitets skum

Invacares Softform madrasser er udviklet med fokus på at sikre optimal trykaflastning

Softform madrasser trykaflastende. Lifestyle billede

Invacares Softform madrasser er udviklet med fokus på at sikre optimal trykaflastning

Vores Softform madrasser er et fortrinligt supplement til forebyggelse af sår som følge af tryk og/eller shear kræfter og madrasserne underbygger på bedste vis pleje- og behandlings tiltag.
Softform madrasserne er opbygget af 2 lag højkvalitets skum. En udvendig kerne der sikrer et stabilt underlag samt en stabil ind- og udstigning af sengen med en fincellet reaktiv skumkerne indlagt.
En visuel sammenligning mellem andre skum, med samme vægtfylde, afslører at Softform skummet består af tusindvis af fint opbyggede celler, der sikrer høj stabilitet samtidig med at de på en levende og variabel måde, tilpasser sig de påvirkninger det påføres. Det betyder at skummet har en særdeles høj evne til reaktivt, at distribuerer trykket for borgere i middel og højrisiko gruppen.

Softform madrasserne har alle et slidstærkt inkontinensbetræk der understøtter madrassernes trykdistribuerende egenskaber.
Når man vælger Invacares madrasser får man samtidig sikkerhed for, at produkterne er produceret i overensstemmelse med de strengeste Europæiske krav. Dette betyder blandt andet at der ikke, hverken direkte eller indirekte, indgår nogen form for skadelige stoffer, optegnet i REACH og RoHs.

Softform programmet består af 3 unikke madrasser

Se mere om madrassernes specifikke egenskaber nedenfor:

Softform Premier
Softform Premier Maxi Glide
Softform Premier Active 2

 

Seneste nyheder