Küschall Champion 2.0 er klar til eventyr

Nyhed

Küschall Champion 2.0 er klar til eventyr

Tænk at den kan fylde så lidt! Küschall Champion 2.0 er kendt for at være fastrammekørestolen, som kan klappes sammen. Og den nyeste generation af Champion-stolen sætter standarden endnu højere. Den kompakte og elegante stol er enkel af håndtere og den perfekte rejsemakker til sommerens eventyr!

Küschall Champion 2.0 er kendt for at være fastrammekørestolen, som kan klappes sammen. Og den nyeste generation af Küschall Champion 2.0 sætter standarden endnu højere.
Book en afprøvning og oplev kombinationen af det elegante design, den hydroforme styrke, de enestående køreegenskaber og den uomtvistelige stabilitet og stivhed, som normalt kun findes i en fastrammekørestol.

Flere brugere har  bekræftet, at køreegenskaberne i den nye Küschall Champion 2.0 uden tvivl kan sammenlignes med en fastrammekørestol. At Champion 2.0 også er trinløs justerbar gør, at den kan tilpasses og er velegnet til alle typer af brugere.
Den unikke foldemekanisme gør Küschall Champion 2.0 til en yderst robust, aktiv kørestol, som man kan tage med alle vegne. En rejsemakker udover det sædvanlige!

Se her, hvor let Küschall Champion 2.0 kan foldes!

Vil du vide mere?

Kontakt din lokale Invacare-konsulent for en aftale om en præsentation af vores Küschall kørestole.

Find din konsulent knap

Besøg vores danske Küschall hjemmeside 
Vil du holdes orienteret ? - Tilmeld dig Invacare nyhedsmails her