Hele Invacare er certificeret efter den nyeste ISO 13485 standard

I december måned kunne Invacare i hele Europa fejre, at vi er den eneste virksomhed, der på alle vores fabrikker og salgsselskaber er certificeret efter den nyeste ISO 13485:2016 standard for medicinsk udstyr.

I december måned kunne Invacare i hele Europa fejre, at vi, efter vores oplysninger, er den eneste virksomhed, der på ALLE VORES FABRIKKER OG SALGSSELSKABER er certificeret efter den nyeste ISO 13485:2016 standard for medicinsk udstyr.
 
Standarden beskriver eksempelvis, at man skal tilstræbe at leve op til kundernes forventninger, hvilket vi forsøger at gøre ved løbende at gennemføre markedsundersøgelser og inddrage vores kunder i produkttest og lignende. Dette gør vi for at sikre, at de produkter, vi sender ud i markedet, afhjælper reelle behov og sørger for en hjælpende hånd, når der er allermest brug for det – Et godt eksempel på dette er vores nye produkt Soft Tilt, som du kan læse mere om her.
 
En omfattende del af ISO 13485 er også vores evne til at risiko-styre vores processer i den daglige drift. Dette bruger vi aktivt, når vi for eksempel tilpasser vores produkter til den enkelte bruger, hvilket især ses på vores sortiment af elstole, hvor der ofte er behov for individuel tilpasning. Denne specialtilpasning giver brugeren mulighed for at blive selvhjulpen, opnå en god siddestilling eller at optimere køreegenskaberne. Med det nyeste Linx-styresystem er mange gode tilpasninger muligt fra standardkonfigurationen - Det kan du læse mere om her.
 
Hos Invacare Danmark betød certificeringen, at vi undergik to fulde dages audit, hvor hver en krog af virksomheden og processer blev gennemgået. Vi bestod eksamen, og kan nu kalde os ISO 13485:2016 certificeret - Både her i Danmark og i resten af Europa!


Klik på billeder for at downloade certifikatet.
 

 

Seneste nyheder