Covid-19: Vi er klar til at hjælpe jer!

Den fortsatte risiko for smittespredning af Coronavirus er endnu en stor del af vores hverdag. Vi leverer fortsat vores hjælpemidler til landets regioner og kommuner og har i den forbindelse også rekvireret værnemidler, således at vi kan følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer og dermed beskytte vores medarbejdere samt jer og de mest udsatte borgere.

Hos Invacare står stadig vi klar til at hjælpe sundheds- og plejesektoren med alt det vi kan. Levering af hjælpemidler, reparationer mv. udføres dagligt.

Levering og hjemmebesøg

Alle vores medarbejdere er på arbejde og sidder klar på både e-mail og telefon hver dag. Derudover er alle salgskonsulenter trænet i af anvende Skype og videoopkald, og dermed kan konsulentbistand og support også gennemføres via disse digitale værktøjer.
 
Ønsker I produkter leveret hjemme hos borger, kan dette lade sig gøre, i det omfang at retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen kan overholdes. Det betyder bl.a. at vi i videst muligt omfang vil levere produkterne udenfor borgers dør, herunder klare eventuelle mindre tilpasningen udendørs.
For at minimere risikoen for smittespredning kan hjemmebesøg og levering af produkter på privatadresser eventuelt koordineres med hjemmeplejebesøg, så tæt kontakt (mindre end 1-2 m) til borger klares af personale der i forvejen er i tæt kontakt med borger grundet plejedækning.
 
I særlige tilfælde kan besøg i borgers hjem planlægges. I disse tilfælde vil Invacare medarbejderen bære værnemidler jf. gældende retningslinjer. Før besøg kontaktes borger eller dennes kontaktperson telefonisk. Over telefonen afklares det, hvorvidt der er en smitterisiko i hjemmet, og der instrueres i god udluftning og rengøring af kontaktflader inden besøget og i omhyggelig håndhygiejne. I videst muligt omfang undgås tæt kontakt under besøget.

Kontakt os

Invacares Kundeservice er fortsat fuldt bemandet og vi er klar til, at tage imod alle henvendelser.
Nedenfor finder du intet mindre end seks måder at komme i kontakt med os på:
 
  1. Via telefon: 3690 0000
  2. Via e-mail
  3. Via kontaktformularen på vores hjemmeside
  4. Via vores online chat-support
  5. Via din lokale konsulent
  6. Via Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig her, så vil du løbende modtage nyhedsmail fra os.
Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, vil du løbende modtage e-mails med nyheder, inspiration, kurser/seminarer samt information om aktuelle tilbud og konkurrencer.
Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsservice.
 
 

Seneste nyheder