Covid-19: Har I plejesenge nok til jeres borgere? Bestil i god tid!

Covid-19 epidemien er desværre fortsat en stor del af vores hverdag. Stigningerne i antallet af smittetilfælde, som vi oplever netop nu, er bekymrende. Flere prognoser tegner et alvorligt billede for efterår-og vinterperioden, hvor en stigning i antallet af smittetilfælde kan forventes. For at tilsikre, at alle vores kunder og herunder landets svageste borgere kan få leveret de nødvendige hjælpemidler, herunder plejesenge, beder vi jer bestille produkterne i så god tid som muligt. Hjælp os med at hjælpe jer!

Nordbed plejeseng - lifestyle foto - levering af plejeseng

Lad os sammen hjælpe jeres borgere

Historisk set er november, december og januar travle måneder indenfor vores produktområder. Vi oplever især en stor efterspørgsel på vores plejesenge i netop denne periode. Dette i kombination med vores erfaringer fra marts og april, hvor Corona-epidemien ramte Danmark, gør, at vi nu opfordrer vores kunder til at bestille plejesenge og andre hjælpemidler i ekstra god tid således, at en eventuel ventetid minimeres.
Den alvorlige stigning i antallet af COVID-19-smittede i Danmark, giver anledning til, at vi kan forvente ekstra travlhed på netop plejesenge hen over efterår og vinter. Dette er baggrunden for, at vi beder om jeres hjælp, således vi kan hjælpe jer med stabile leveringer.  

Hvordan kan I hjælpe os med at hjælpe jer?

Følgende 3 tiltag er af særlig betydning, når vi sammen skal sikre, at så mange plejesenge som muligt bliver leveret til landets ældre og syge borgere:
  1. Bestil jeres plejesenge i god tid, og bestil meget gerne allerede nu, de senge I skal bruge i de kommende måneder,
  2. Bestil flere plejesenge ad gangen
  3. Bestil madrasserne sammen med sengene
Det er vigtigt, at I får bestilt jeres plejesenge i god tid, da vi på den måde kan tilsikre et jævnt flow igennem de næste måneder og på den måde kan undgå de store udsving, vi oplevede under pandemiens opstart.
Jo før I kommer med jeres ordrer, jo bedre kan vi planlægge vores produktion samt vores leveringer rundt om I landet.

Kontakt din lokale konsulent og få planlagt jeres sengeleveringer

Ønsker I sparring til, hvordan I bedst kan håndtere de næste måneders leveringer af plejesenge, så kontakt jeres lokale Invacare konsulent, der kan være jer behjælpelig med en leveringsplan, herunder med at få lagt jeres ordrer ind, før travlheden kommer.

Kontakt kundeservice

Seneste nyheder