Matrx Elan Hoved- & nakkestøtte

Matrx Elan hoved- og nakkestøtter er fremstillet i et kompakt, let og enkelt design. Elan består af flere forskellige multijusterbare holdere til de bløde og komfortable puder, der giver den optimale positionering og støtte til brugerens nakke og hoved.

  • Multijusterbare hængselled
  • Flere muligheder for puder til støtte af nakke og hoved

Vælg støttebøjlen

Vælg mellem to forskellige støttebøjler, der kan justeres og indstilles på utallige måder for at placere støtten netop, hvor der er behov.

  • Elan multijusterbar støttebøjle
  • Multiaxis støttebøjle

Matrx Elan giver mulighed for med et enkelt værktøj at justere Elan multijusterbar støttebøjlen på op til 6 forskellige punkter- heraf 2 kugleled. Dette for at sikre, at hoved- eller nakkestøttepuden støtter præcist, hvor der er behov. Multiaxis støttebøjlen kan indstilles i vinkel, højde og dybde.

Flere muligheder for bløde og støttende hoved- og nakkepuder

Når støttebøjlen er valgt, kan der vælges mellem 6 forskellige udformninger af yderst bløde, trykaflastende og komfortable puder. Puderne kan formes individuelt uden brug af værktøj.

Nakke- og hovedstøtter er betrukket med blødt, behageligt og aftageligt betræk, der selvfølgelig kan vaskes.

Til montering på støttebøjlen er det muligt at vælge mellem 6 forskellige puder:

  • Standard nakkestøtte – meget blød og formbar. Vælg mellem to størrelser
  • Occipital hovedstøtte – let buet formet efter nakke og den nederste del af hovedet. Ligeledes meget blød og formbar. Vælg mellem to størrelser.
  • 4-punkt hovedstøtte – giver ekstra og nænsom støtte både for oven og for neden af selve hovedet ved behov for særlig positionering af hovedet. Ligeledes meget blød og formbar. Vælg mellem to størrelser.

Matrx Elan hoved- og nakkestøtter passer i beslagene på alle modellerne af Matrx rygsystem. Med en særlig adapter kan Elan nakke- og hovedstøtter også monteres på Invacares komfortkørestole som Rea Azalea og Rea Dahlia – på el-kørestole og på medium aktive kørestole. På denne måde er Elan hoved- og nakkestøtter med til at sikre en god ergonomisk og korrekt støttende siddestilling i Invacares kørestole.

På vores YouTube kanal kan findes flere  videoer, der giver gode råd vedrørende både justering af Matrx Elan nakke- og hovedstøtter samt ved brug af positionering i Matrx rygsystem.

Matrx Elan hoved- og nakkestøtter samt Matrx rygsystem anvendes ofte sammen med en positionerende eller trykaflastende kørestolspude – se fx skumpuder og luftpuder som Matrx Libra eller Vicair trykaflastende siddepuder som Vicair Adjuster O2, Vicair Positioner, Vicair Vector O2 eller Vicair Active.

Hvis der ønskes flere oplysninger om hjælpemidler til handicappede eller ældre brugere, kan der henvises til støttende og positionerende Vicair rygge eller Bodypoint y seler eller h seler samt hoftebælter, trykaflastende madrasser, Soft Tilt samt Invacare kørestole som Rea Spirea4NG og Rea Focus.


Brochure (2)

Orderform (1)

Test & certifikater (1)