Invacare juridisk information

I. Invacare juridisk information. 
A. Tjenesteudbyderen. 
B. Links til tredjeparters hjemmesider.
C. Links til hjemmesider for vores andre datterselskaber eller associerede selskaber.
D. Adgang til siden.
E. Forfatterens rettigheder – Copyright - Varemærker.

 I. Invacare juridisk information

Ikrafttrædelsesdato  25. maj 2018
Senest opdateret: 31. maj 2018 (Dansk version 01)

A. Tjenesteudbyderen

Denne hjemmeside ("siden”) drives af Invacare International GmbH med hovedkontor på Benkenstrasse 260, 4108 Witterswil, Schweiz, registreret hos det schweiziske handels- og selskabsregister i Witterswil under nummeret Che-109.561.251; og af Invacare A/S, der har hovedkontor på Sdr. Ringvej 37, 2605 Brøndby, Danmark og som er registreret i Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) under nummeret CVR-nr.: 1805 8936 (i det følgende benævnt den "dataansvarlige", "os", "vi" eller "vores"). Du kan kontakte Invacare International GmbH eller Invacare A/S via telefon eller via kontaktformularen, som findes nederst på siden.

B. Links til tredjeparters hjemmesider

Denne hjemmeside kan indeholde links til tredjeparters hjemmesider, der ikke er omfattet af datapolitikken, såsom Facebook, YouTube og LinkedIn.

C. Links til hjemmesider for vores andre datterselskaber eller associerede selskaber

Denne side indeholder links til vores andre datterselskabers eller associerede selskabers hjemmesider, der ikke er omfattet af datapolitikken, såsom Alber.

D. Adgang til siden 

Ved at besøge denne side anerkender du, at du har de færdigheder og midler, der kræves for adgang til og brug af denne side og har sikret, at den anvendte computer ikke indeholder virus og fungerer korrekt.
Du bekræfter, at du er blevet oplyst om, at dette website er tilgængelig døgnet rundt, 7 dage om ugen, undtagen i tilfælde af force majeure, computerrelaterede problemer og problemer, der relaterer til kommunikationsnetværksstruktur eller tekniske problemer.

E. Forfatterens rettigheder – Copyright - Varemærker

Brugere af dette website skal overholde gældende lovgivning for ophavsret, databehandling, databeskyttelse og andre rettigheder. Brud på disse kan medføre retsforfølgelse.
Brugeren skal især afstå fra indsamling, indirekte brug og generelt enhver handling i forbindelse med personoplysninger, som vedkommende har adgang til, som kan gribe forstyrrende ind i privatlivets fred eller enkeltpersoners omdømme.
Den generelle struktur samt software, tekster, animerede eller ikke-animerede billeder, knowhow, dokumenter som kan downloades, ikonografiske og fotografisk materiale og alle øvrige komponenter på websitet, tilhører Invacare International GmbH.
Fuld eller delvis gengivelse af dette website er ikke tilladt i nogen form uden udtrykkelig accept fra Invacare International GmbH. Gengivelse uden accept vil blive betragtet som krænkelse af ophavsretten. Varemærkerne "Invacare" og dets associerede selskabers varemærker samt logoer opført på siden er registrerede varemærker. Enhver hel eller delvis gengivelse af de registrerede eller uregistrerede varemærker, herunder logoer, der findes på siden, uden udtrykkelig godkendelse fra Invacare International GmbH, er forbudt.
Ingen bruger af eller besøgende på siden må indsætte et link til denne side uden forudgående godkendelse fra Invacare International GmbH.
Invacare International GmbH gør alt for at tilbyde sine brugere tilgængelige og verificerede oplysninger og/eller værktøjer. Dog kan selskabet ikke holdes ansvarlig for fejl, manglende adgang til oplysninger og/eller tilstedeværelsen af en virus på dets side.