Küschall K-Series 2.0

Invacares Küschall K-series 2.0 er en aktiv kørestol med de bedste køreegenskaber og utallige muligheder for tilbehør, indstillinger og justeringer af de enkelte dele. K-Series 2.0 er udviklet i samarbejde med dygtige terapeuter, specialister og ingeniører, og tilbyder den aktive kørestolsbruger alt, hvad man kan forlange i en aktiv hverdag, med fuld fart på! K-series er indbegrebet af Küschall-værdierne og kørestolen er et ikon indenfor design og en trendsætter indenfor fastrammekørestole.

K-series 2.0 tilbyder bl.a.:

  • Hydroforme forrammerør
  • Justerbar ryg med hydroform rygbøjle
  • Dynamiske køreegenskaber
  • Modulært siddesystem
  • Mange tilpasningsmuligheder
  • Et stort tilbehørsprogram
  • Mange farve- og designmuligheder

Med brugeren i fokus
Küschall K-series 2.0 er en del af vores populære serie af Küschall kørestole til handicappede brugere. Til de aktive kørestolsbrugere, som stiller store krav til deres kørestole. Derfor er det også vores mål altid at tilbyde suveræne kørestole, som gør det muligt for brugeren at leve det liv, han eller hun virkelig ønsker.

Vi tror på, at et aktivt liv er opnåeligt, når du har drivkraften til at gå efter det – og at det giver dig selvtillid og gåpåmod til ikke at give op, når du møder modgang. Vi er fast besluttede på at tilbyde de bedste løsninger. Vi designer kørestole på baggrund af brugerens behov og vores Küschall-stole adskiller sig fra andre ved moderne design, avanceret teknologi og ergonomi. Vi leverer stil, funktionalitet og pålidelighed – som giver brugeren selvtillid og drivkraft til at nå frem i livet. En Küschall-kørestol åbner op for en tilværelse, hvor alt er muligt - Unlimit Your World!

K-series 2.0 – ikonisk og moderne design
Den ikoniske, modulopbyggede K-Series 2.0 er den perfekte letvægtskørestol til en aktiv hverdag. Det unikke og alsidige sædemodul kan tilpasses uafhængigt af selve chassiset og er fuldt ud justerbart, så det er nemt at justere. Uanset om der er brug for en mere stabil position eller mere avancerede køreegenskaber, kan K-Series tilpasses, så den matcher brugerens ønsker og livsstil.

K-series 2.0 kørestolen er essensen af Küschall og alt, hvad brandet står for, idet den indeholder al vores knowhow om, hvad alle brugere ønsker. K-Series er en kørestol, der forener alsidighed, ydeevne og design.

Hydroform og stærk
Hele 2.0 serien fra Küschall anvender den anerkendte designteknologi ”Hydroforming”. Denne unikke designteknologi gør det muligt at forme metal til lette og stærke emner med en ekstremt stærk og stiv konstruktion. Processen består i, at røret fikseres, hvorefter det formes ved hjælp af vandtryk indefra. Det giver nye muligheder for komplekse former, der er stærkere, lettere og mere stive en chassisrør fra traditionelle kørestole.
Den hydroformstøbte ramme giver et ergonomisk greb på forrammen, hvilket er ideelt ved repositionering eller som støtte ved forflytninger. Forrammen på K-series 2.0 kan vælges enten med 90° eller 75° knævinkel. Derudover er det som option muligt at konfigurere stolen med en indsnævret forramme, hvilket gør kørestolen slankere og støtter godt op om brugerens underben.

Utallige tilpasningsmuligheder, farvekombinationer og tilbehørsløsninger
Når man vælger en Küschall K-series 2.0, er der mange muligheder, og samtidigt er der enkelt at konfigurere kørestolen ned til mindste detalje således, at både kravene til siddestilling, ergonomi, funktionsniveau og designkrav mødes.

K-series kan leveres i mange flotte rammefarver i kombination med stilrene og ikoniske print, der ligeledes findes i forskellige designs og farver. Det er fantasien, der sætter grænser.

Til alle vores aktive, lette kørestole og rullestole tilbydes et bredt udvalg af behagelige siddepuder fx forskellige trykaflastende skumpuder med eller uden silikoneindlæg. Vores sortiment af kørestolspuder er stort og mulighederne er mange, hvad enten der er behov for en enkel komfortpude i skum eller en pude med trykaflastende egenskaber, der kan anvendes som supplement til behandling af tryksår.

Du kan læse mere her på hjemmesiden under afsnittet om puder og positionering.

I menuen produkter finder du ligeledes information om vores samlede sortiment af hjælpemidler til ældre og handicappede borgere.

Design din personlige K-Series 2.0 i vores online 3D designstudioBrochure (1)

Brugermanualer (1)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (1)