Küschall Compact 2.0

Küschall Compact 2.0 er en manuel, aktiv krydsrammekørestol, der er designet til kørestolsbrugere, som har behov for en foldbar, kompakt og funktionel kørestol med svingbare benstøtter. 

Küschall Compact kan enkelt tilpasses til brugerens ønsker og behov. Uanset om der er brug for et højere konfigurationsniveau eller en mere enkel højaktiv kørestol.

Stærk, praktisk og kompakt

Küschall Compact 2.0 er en meget pålidelig kørestol i højeste kvalitet. Compact 2.0 leveres som standard i en lang række størrelser, herunder forskellige kørestolsbredder og -dybder.  Det er vigtigt, at kørestole til handicappede er tilpasset nøjagtig til dennes kropsmål for på den måde at skabe en funktionel siddestilling og god køreergonomi.
Compact er en kompakt sammenklappelige kørestol. Den unikke foldeenhed på krydsrammen sikrer, at brugeren let folder kørestol inklusiv ryglæn sammen, ved blot et enkelt tag i rygstrop og sædepolster. Dette i kombination med den lette vægt gør det nemt for bruger eller en hjælper, at løfte kørestolen ind og ud af en bil i forbindelse med transport.

Küschall Compact 2.0 er klart en vigtig del af Küschall familien af aktive kørestole, der alle er fremstillet i samråd med aktive brugere, terapeuter og ingeniører. Alle Küschall kørestolene er fleksible og lette at køre og at forflytte sig til eller fra. Det vigtige ved en aktiv kørestol som Compact er, at den giver en god siddekomfort og tilstrækkelig støtte, samt at den er let at køre for en bruger, der pga en aktiv hverdag, har andet at tænke på. Ved designet er tænkt på lette og stærke materialer, mange muligheder for personlige konfigurationer samt et flot, stilrent udseende, der underbygger brugerens fremtoning.
Küschall Compact 2.0 er en elegant og praktisk kørestol, der giver brugeren gode køreegenskaber sammen med fordelene ved en foldbar krydsrammekørestol. Det gennemtænkte design sikrer brugeren en sikker og god køreoplevelse. Compact 2.0 er den ultimative kombination af pålidelighed, ergonomi og praktisk design.

Compact 2.0 tilbyder bl.a.: 

  • Stabilt, hydroformet design
  • Lette, svingbare og aftagelige benstøtter
  • Flot krydsrammedesign
  • Gode køreegenskaber 
  • Let foldbarhed via unikt sædekryds
  • Kompakt størrelse 
  • Mange tilpasningsmuligheder 
  • Et stort tilbehørsprogram 
  • Mange farve- og designmuligheder 

En manuel kørestol med mange muligheder

Den kompakte Compact 2.0 er et godt valg til kørestolebrugeren, der lever et aktivt liv, og hvor kørestolen ofte er med på farten. Compact er en særdeles stabil og stiv krydsrammekørestol. Sædekrydset på Compact er specielt designet med henblik på at støtte brugere med nedsat styrke, og sikre, at kørestolen nemt kan foldes ud eller sammen igen. Stropryggen på Compact 2.0 er vinkelindstillelig, en kombination der sikrer den bedste støtte. I forbindelse med sammenklapning af kørestolen, kan ryggen slås ned og foldes med resten af stolen – Nemt og enkelt.
Hos Invacare tror vi på, at et aktivt liv er for alle. Vi designer kørestole på baggrund af brugernes behov og vores Küschall-stole adskiller sig fra andre ved avanceret teknologi, moderne design og ergonomi. En Küschall kørestol åbner op for en tilværelse fyldt med muligheder - Unlimit Your World! 

Hydroformt design 

Hele 2.0 serien fra Küschall anvender den nye designteknologi ”Hydroforming”. Denne metode gør det muligt at forme metal til lette og stærke emner med en ekstrem stærk og stiv konstruktion. Processen består i, at rammens metalrør formes ved hjælp af vandtryk. Det giver muligheder for at designe kørestole i komplekse former, der er stærkere, lettere og mere stive end konventionelle modeller. De hydroforme rør på chassiset og benstøtterne giver forbedret stivhed, robusthed og mere lette kørestole. Udformningen danner ergonomiske greb øverst ved sædet, der giver mulighed for at bruge chassiset som støttepunkter i forbindelse med forflytninger eller justering af siddestilling.

Talløse tilpasningsmuligheder, farvekombinationer og tilbehørsløsninger 

Küschall Compact 2.0 går ikke på kompromis med designet. En letvægtskørestol som Compact 2.0 vil få folk til at kigge en ekstra gang! Compact fås i et stort udvalg af rammefarver og konfigurationer, og designet kan tilpasses efter dine ønsker. Denne unikke og sammenklappelige kørestol kan leveres i mange flotte rammefarver i kombination med stilrene og ikoniske print, der ligeledes findes i forskellige designs og farver.  

Tilbehør og siddepuder 

Til alle vores aktive kørestole og rullestole tilbydes et stort udvalg af tilbehør, der sikrer, at kørestolen kan tilpasses efter kørestolsbrugerens behov. Vi tilbyder et varieret udvalg af komfortable kørestolspuder fx forskellige trykaflastende skumpuder samt de anerkendte luftpuder fra Vicair. Vores sortiment af antidecubituspuder er stort, og hvad enten der er behov for en enkel basis siddepude i skum eller en pude med trykaflastende egenskaber til brugere i højrisiko, så finder du det hos Invacare.
Du kan læse mere her på hjemmesiden under afsnittet om puder og positionering. Via menuen ”produkter” finder du ligeledes information om vores samlede sortiment af hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, herunder vores store sortiment af elektriske hjælpemotorer, som eksempelvis den smarte Alber e-motion M25, der tilbyder maksimal fremdrift og aflastning for den aktive kørestolebruger. 


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (1)