Küschall Champion 2.0

Küschall Champion 2.0 er en aktiv kørestol, der er designet til brugere, der ønsker en kompakt og funktionel højaktiv kørestol. Küschall Champion 2.0 er en unik kørestol, der giver brugeren fantastiske køreegenskaber i kombination med de praktiske fordele ved en foldbar stol. Det unikke design sikrer brugeren køreoplevelse som ellers kun opleves med en stiv fastrammestol. Champion 2.0 er den ultimative kombination af moderne design og gennemprøvede hybridegenskaber.

Champion 2.0 tilbyder bl.a.:

  • Hydroforme chassisrør
  • Dynamiske køreegenskaber
  • Super kompakt design
  • Unik foldemekanisme
  • Mange tilpasningsmuligheder
  • Et stort tilbehørsprogram
  • Mange farve- og designmuligheder

En justerbar kørestol til den rejselystne kørestolsbruger
 Den kompakte Champion 2.0 er den perfekte letvægtskørestol til en aktiv hverdag. Champion har en helt unik opbygning, der gør det enkelt at tilpasse kørestolen efter brugerens behov, også hvis behovet ændres.

Balancepunktet kan indstilles i 9 forskellige sædepositioner. Og ved samme beslag kan sædehøjden tilpasses trinløst. Dette i kombination med den unikke foldemekaniske gør Champion til noget ganske særligt. Som tilvalg kan Champion konfigureres med optionen SK (Schweizer Kniv-foldning). SK-optionen gør Champion yderligere kompakt, da brugeren ved et enkelt klik og uden værktøj kan folde forrammen og forhjul ind under sædet, således bliver stolen så lille, at den kan være i en rygsæk, så den bliver den perfekte rejseledsager for den rejselystne kørestolsbruger.

Hos Invacare tror vi på, at et aktivt liv er opnåeligt, når du har drivkraften til at gå efter det. Vi designer kørestole på baggrund af brugerens behov og vores Küschall-stole adskiller sig fra andre ved avanceret teknologi, moderne design og ergonomi. En Küschall-kørestol åbner op for en tilværelse, hvor alt er muligt - Unlimit Your World!

Champion – en betagende hybrid
Küschall Champion 2.0 tilbyder dig de bedste egenskaber ved en helt fast kørestol med gode køreegenskaber kombineret med mulighederne og fleksibiliteten ved en sammenklappelig kørestol, du kan tage med dig overalt. Den fantastiske foldemekanisme er medvirkende til, at Champion 2.0 har helt overlegne køreegenskaber, der kan sammenlignes med en fastrammekørestol. Resultatet er en perfekt konstrueret hybridkørestol: foldbar aktiv kørestol, men med styrke og stabilitet som en fastrammemodel.

Hydroformt design
 Hele 2.0 serien fra Küschall anvender den anerkendte designteknologi ”Hydroforming”. Denne unikke designteknologi gør det muligt at forme metal til lette og stærke emner med en ekstremt stærk og stiv konstruktion. Processen består i, at røret fikseres, hvorefter det formes ved hjælp af vandtryk indefra. Det giver nye muligheder for komplekse former, der er stærkere, lettere og mere stive end konventionelle kørestolestel. De hydroforme, tredimensionelle, ergonomiske rør på chassiset giver mere stivhed og mere robusthed. De ergonomiske greb øverst ved sædet giver mulighed for at bruge chassiset som støttepunkter i forbindelse med forflytninger eller når siddestillingen i kørestolen skal ændres fx for at lette trykket på enden.

Talløse tilpasningsmuligheder, farvekombinationer og tilbehørsløsninger
 Når man vælger en Küschall Champion 2.0, er der ikke gået på kompromis med designet. Champion får folk til at kigge en ekstra gang! Champion fås i et stort udvalg af farver og konfigurationer, og designet kan tilpasses efter dine ønsker. Denne unikke og lette kørestol kan leveres i mange flotte rammefarver i kombination med stilrene og ikoniske print, der ligeledes findes i forskellige designs og farver.

Tilbehør og siddepuder
 Til alle vores aktive kørestole og rullestole tilbydes et bredt udvalg af tilbehør, der sikrer, at kørestolen kan tilpasses brugerens ønsker og behov. Vi tilbyder et stort udvalg af komfortable kørestolspuder fx forskellige trykaflastende skumpuder samt de anerkendte luftpuder fra Vicair. Vores sortiment af antidecubitus puder er stort og mulighederne er mange, hvad enten der er behov for en enkel skumpude eller en pude med trykaflastende egenskaber. Du kan læse mere her på hjemmesiden under afsnittet om puder og positionering. 

Vi menuen produkter, finder du ligeledes information om vores samlede sortiment af hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, herunder vores store sortiment af elektriske hjælpemotorer.

Design din personlige Champion 2.0 herBrochure (1)

Brugermanualer (1)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (1)