Invacare Scandipuls

Invacare tilbyder et stort udvalg af hjælpemidler til ældre, handicappede og syge borgere. Vi har et velassorteret udvalg af trykaflastende hjælpemidler, herunder flere forskellige typer af antidecubitus madrasser til anvendelse i plejesenge og hospitalssenge.

Invacare ScandiPuls er en trykaflastende topmadras med pulsator, der er beregnet til brug for tryksårsforebyggelse til borgere i lavrisikogruppen.

God og kontinuerlig trykfordeling

Vi hos Invacare er specialister indenfor forebyggelse af liggesår og tryksår, og vi forstår at sætte borgeren i centrum, når det kommer til trykaflastning og komfort. ScandiPuls er en vekseltrykstopmadras, der anvendes i kombination med en standard skummadras som fx Dacapo Basic, der sikrer et fast og støttende underlag. ScandiPuls er opbygget med to luftkanalsystemer, der henholdsvis tømmes og fyldes med luft via en lydsvag pulsator. Dette sikrer en kontinuerlig vekslende trykfordeling ved at trykket fra madrassen mod borgerens krop systematisk ændres.

For at tilsikre optimal komfort for borgeren fyldes den ene luftkanal med luft, før den anden tømmes. Luftudvekslingen mellem madrassens to kanalsystemer sker med 3 minutters intervaller. Lufttrykket i madrassen kan reguleres trinvis ved hjælp af pulsatoren.

Pulsatoren kan enten placeres på et fast underlag eller hænges på sengegavlen. Pulsatoren tilsluttes enkelt til ScandiPuls via en luftslange.

ScandiPuls aflaster din borger

Den enkle ScandiPuls madras understøtter på bedste vis borgerens behov for omsorg, pleje og behandling hos brugere i lav risiko for udvikling af sår.

  • Trykaflastende topmadras med vekseltrykfunktion
  • Enkel anvendelse for plejepersonalet – kun én knap
  • 2-vejs luftkanalsystem, der skiftevis fyldes og tømmes for luft
  • Trykvekslingen kører med fast interval på 3 minutter
  • Opbygget i antibakterielt og væsketæt materiale med profileret overflade
  • Alternerede funktion til forebyggelse af tryksår i lavrisikogruppen
  • Intuitiv og lydsvag pulsator
  • God brugerkomfort for den sengeliggende borger

Optimalt og lydsvagt design

ScandiPuls er opbygget af et blødt, antibakterielt og væske-uigennemtrængeligt materiale. Overfladen er ganske let profileret, hvilket sikrer, at borgeren ikke glider på madrassen. Pulsatoren er støjsvag, og der forekommer ingen resonans, når denne er placeret på sengegavlen. Pulsatoren betjenes enkelt og intuitivt via en enkelt knap, der regulerer trykket i madrassen ved hjælp af 8 trin.

Hvilken madras skal jeg vælge?

Tryksår hos ældre, syge eller handicappede borger er et stort problem. Er du i tvivl om, hvilken trykaflastende madras du bør anvende til din borger, opfordres du til at kontakte din lokale Invacare konsulent. Invacares konsulenter er specialister på området og kan vejlede med kvalificerede bud på trykaflastende hjælpemidler, såvel for den sengeliggende borger, som for kørestolsbrugere eller for borgere med tryksårsrisiko i andre af hverdagens situationer. Invacares konsulenter kan også vejlede dig omkring risikoscoring og oplyse dig om, hvordan vores trykaflastende madrasser bedst anvendes i kombination med en elektrisk seng.

Invacare tilbyder et bredt udvalgt af madrasser, herunder vores trykaflastende Invacare Softform madrasser samt vores Dacapo madrasser i skum, vores statiske Vicair luftmadrasser, samt alternerende og vekseltryksmadrasser. Du finder vores fulde sortiment af madrasser til tryksårsforebyggelse, ved at klikke ind under afsnittet madrasser.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)