Invacare Scanbeta NG

Barneseng med indstillelig liggeflade

Invacare ScanBeta NG er en pædiatrisk elektrisk seng, som anvendes til børn i alderen 3 til 12 år.

Plejesengen kan anvendes til et handicappet barn eller en lille voksen person, men også som hjælpemiddel til fx en handicappet forælder.
Højdeindstillingen går fra 30 til 85 cm, hvilket betyder, at barnet selv kan komme ind og ud af sengen, hvis dette er nødvendigt, og samtidig kan liggefladen komme op i den optimale højde for plejepersonalet og forældrene.

Denne Invacare seng er designet med henblik på, at den kan passe ind i alle private hjem såvel som i institutioner.

Tilpasses efter behov

Scanbeta NG børnesengen findes i 3 størrelser og kan konfigureres individuelt efter behov og løbende tilpasses, så den følger med barnets behovsudvikling.

Der kan vælges mellem forskellige typer liggeflader, helt eller delvist elektrisk betjent, og i 2, 3, eller 4-delte versioner. Liggefladerne er udviklet på baggrund af antropometriske analyser, hvilket giver en god liggekomfort, og i samspil med de elektriske funktioner og den rette trykaflastende madras, nedsættes risikoen for liggesår og tryksår.

Sengesiderne findes også i flere versioner. Her vælges mellem forskellige højder og varianter, fx nedfældbare eller faste sider, foldelåger, tremmer eller plexiglas mv.

Tilbehør

Til denne Invacare seng tilbydes flg. tilbehør:

  • Polstring til gavle og sider
  • Sikkerhedslåse
  • Centralbremse
  • Dekorationer til sider og gavle
  • Trykaflastende eller standard madrasser.

Sikkerhed

ScanBeta NG er udviklet med sikkerhed som højeste prioritet. ScanBeta NG er prøvet og godkendt iht. gældende standarder. Du kan læse mere om dette i manualen, som altid medfølger produkterne, eller som kan downloades her på siden.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Test & certifikater (1)