Invacare Action3NG

Invacare har et af markedets største kørestolssortimenter indenfor manuelle kørestole til ældre og handicappede. Heriblandt en rigtig god og robust transportkørestol: Invacare Action3NG.

Action3NG er en enkel sammenklappelig letvægtskørestol, der er bekvem at køre omkring med, og også let for hjælpere eller pårørende at transportere en bruger fra a til b. Action3NG kan både anvendes af brugere i eget hjem, til at tage med i bilen på længere ture eller på institutioner eller hospitaler, hvor det er vigtigt med gode køreegenskaber og kvalitet samt lang holdbarhed.

Kompatibilitet

Action3NG er samtidig en del af Invacare kørestolsfamilie, der sikrer, at en meget stor del af tilbehør og reservedele kan anvendes på tværs af kørestolene. Dette giver mulighed for individuel tilpasning til den enkelte samt en god depotøkonomi, da mange dele kan bruges og genbruges fra andre sammenklappelige kørestole og komfortkørestole også på Action3NG.

Funktionalitet

Action3NG er let at klappe sammen og dele som drivhjul, armlæn og benstøtter kan hurtigt tages af uden brug af værktøj. Derefter kan stolen klappes sammen med et enkelt træk i sædepolsteret, og delene kan passe ned i bagagerummet selv på mindre biler. Når man så er fremme ved indkøbscenteret eller parken, klappes Action3NG nemt ud igen og man er klar til en behagelig tur, med den komfort, der er behov for ved en tur udenfor hjemmet.

Action3NG tilbydes i en neutral flot antracitgrå farve, der passer til de fleste. Samtidig med at designet og farven er moderne og neutral, så man lægger mere mærke til brugeren og ikke kørestolen.

Sædehøjde, benstøtter og armlæn kan indstilles, så de passer til en bekvem siddestilling og brugerens mål, så optimal komfort opnås. Samtidig kan skubbehåndtagene indstilles i højden, så det også er bekvemt og ergonomisk for en pårørende at give et skub på turen.

Såfremt der er behov for lidt mere hjælp i hverdagen med at komme omkring, kan Action3NG også udstyres med en række forskellige Invacare hjælpemotorer til kørestole. Se mere på hjemmesiden under de forskellige hjælpemotorer eller spørg vores dygtig kundeservice om råd til, hvilken hjælpemotor, der er velegnet netop til din situation eller kørestolsbruger. 

Vedligeholdelse og tilbehør

Action3NG er let at vedligeholde og kan gøres rent i det daglige med varmt vand og en klud, så den er klar til næste dag – eller næste kørestolsbruger. I kommunerne og på større institutioner vasker man ofte hjælpemidler til ældre og handicappede i en vaskemaskine, hvilket Action3NG selvfølgelig også kan klare. 

Ved hjælp af det store tilbehørsprogram kan Action3NG tilpasses og justeres efterhånden som behovene ændres eller den skal overgives til en ny kørestolsbruger.

Eksempler på tilbehør:

  • Kørestolspuder – både standard og trykaflastende
  • Borde – fx ½ borde
  • Benstøtter – fx eleverbare eller amputbenstøtter
  • Armlæn – fx hemiarmlæn 
  • Alber hjælpemotorer
  • Seler og bælter fra Bodypoint (fx y-seler og h-bælter)
  • Forskellige dæk til kørestole 

Til Invacare kørestole/rullestole tilbydes et bredt udvalg af skumpuder fx forskellige skumpuder med eller uden silikoneindlæg samt lette Vicair luftpuder. Se mere under afsnittet puder.


Brochure (2)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Test & certifikater (1)