Opnå stabilitet og aktivitet med Bodypoint  Evoflex og Küschall 2.0

Nyhed

Opnå stabilitet og aktivitet med Bodypoint  Evoflex og Küschall 2.0

For en aktiv kørestolsbruger er det yderst vigtigt for køreegenskaberne, at man sidder stabilt med bækkenet, og på denne måde udnytter alle kræfterne på fremdrift af selve kørestolen. Til Küschall aktive kørestole er specielt Bodypoint Evoflex bækkenstøtte velegnet til at støtte lår og bækken, og optimere brugerens understøttelsesflade og give en bedre ”fornemmelse” af kørestolen og fremdriften. Læs mere her og se alle Küschall stolene samt vores BodyPoint sortiment på Health & Rehab messen.
Bodypoint Evoflex

For en aktiv kørestolsbruger er det yderst vigtigt for køreegenskaberne, at man sidder stabilt med bækkenet, og på denne måde udnytter alle kræfterne på fremdrift af selve kørestolen. 

Invacare tilbyder flere unikke modeller af Küschall aktive kørestole: K-serie 2.0, Compact 2.0, Champion 2.0 samt The KSL 2.0. Alle vores højaktive Küschall kørestole er fremstillet med stive og stærke hydroforme kørestolsrammer, der er den første forudsætning for gode køreegenskaber. De flotte og stærke kørestole kan tilpasses den enkelte bruger – bl.a. med en masse tilbehør og smarte farver efter behov og smag.
Se her hvor mange spændende muligheder, der er for at designe og konfigurere Küschall 2.0 kørestolene.

Stabilitet med BodyPoint EvoflexBodyPOint Evoflex monteret på The KSL 2.0 fra Küschall

For at brugeren kan være aktiv og udnytte kørestolenes gode køreegenskaber, er stabilitet af bækkenet yderst vigtig. For at opnå stabilitet kan det være nødvendig med et Bodypoint bælte, og her tilbyder Invacare de mest anvendte Bodypoint seler og bælter. Til Küschall aktive kørestole er specielt Bodypoint Evoflex bækkenstøtte velegnet til at støtte lår og bækken, og optimere brugerens understøttelsesflade og give en bedre ”fornemmelse” af kørestolen og fremdriften. 
BodyPOint Evoflex monteret på The KSL 2.0 fra Küschall Bodypoint Evoflex kan monteres diskret på selve sæderammen på kørestolen, og sidder ikke i vejen ved forflytning ud og ind af stolen. Evoflex flipper op ved udløsning af spændet, og sidder parat til at blive spændt igen uden at ryge ned mellem sæde og drivhjul. 

2 x video - se hvordan Evoflex skaber stabilitet

Se videoen her om anvendelse af Bodypoint Evoflex sammen med Küschall 2.0, og se hvordan Evoflex giver kørestolsbrugeren en bedre balance i kørestolen, øget rækkeevne samt bedre udnyttelse af egen energi.

Mød også Barry, som deler sine erfaringer med Bodypoint Evoflex monteret på hans aktive kørestol. Barry stabiliserer bækkenet med Evoflex, når han kører med kørestolen, så han undgår shear og opnår mere fremdrift, altså bedre køreegenskaber. Samtidig undgår Barry tryk på læggene ved abducerede og udadroterede lårben.

Læs mere om vores højaktive Küschall 2.0 kørestole her, og se det brede sortiment af Bodypoint seler og bælter her.

Vi ses på stand C4-031 i Bella Center

Vil du se ovennævnte produkter og afprøve de unikke egenskaber, så kom forbi Invacare stand på Health & Rehab messen d. 16-18 november 2021 i Bella Centret.
På Invacare stand står vi klar til at tage imod alle 3 dage, og vi ser frem til, at du og dine kollegaer kigger forbi standen. Hver morgen kl. 9:00 er der en lækker morgenbasse til de første besøgende på vores stand, og hvem ved, måske er det en fordel at være den første, der deltager i dagens stand-konkurrence. 

Vi glæder os til at tage godt imod dig og dine kollegaer på vores stand C4-031.

Husk at det er gratis at besøge messen – du kan registrere dig her.